» » »

pirelli pzero nero gt nyárigumi mintázat

pirelli autógumi gyártó pzero nero gt mintázata

PIRELLI PZERO NERO GT mintázat kép


Autógumi webáruházban kapható pirelli pzero nero gt nyárigumi méretek

A pirelli pzero nero gt gumi egy nyárigumi gumiabroncs. Az alább található gumi méret táblázatban azt láthatja, hogy a ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek és mi az ami az oldalunkon keresztül rendelhető. Autógumi webáruházunkban az összes gumi méretből választhat, amelyet kérésre házhoz szállítunk Önnek.

A méretekre kattintva átkerül a(z) pirelli ilyen méretű gumiabroncsainak az oldalára, ahol nemcsak a pzero nero gt gumi mintázatot fogja megtalálni, hanem a(z) pirelli gumi gyártó összes abroncs típusát, amelyet gyártanak ebben a méretben és nyárigumi évszakra gyártották.

pirelli pzero nero gt nyárigumi

215/40R17

pirelli pzero nero gt nyárigumi

225/45R17

pirelli pzero nero gt nyárigumi

225/55R17

pirelli pzero nero gt nyárigumi

235/35R19

pirelli pzero nero gt nyárigumi

255/35R19
 
 
 
* * *

pirelli autógumi gyártó logoja

pirelli autógumi gyártó


Pirelli Gyártástól:4-év Garancia !
A Pirelli Olaszország vezetõ autógumi gyártója.
A német (ADAC- (Svájci Túraklub(TCS) és a AutoZeitungban is megjelent teszteredményeinek köszönhetõen az egyik legkedveltebb Prémium márka lett mára Országunkban is.

A Pirelli vállalat, amely több mint 120 éve egyik jelentõs meghatározója a világ gumiiparának, 1872-ben kezdi meg alkotó tevékenységét. Ebben az évben a 24 éves olasz mérnök, Giovanni Battista Pirelli úgy dönt, hogy rugalmas gumitermékek elõállítására és forgalmazására vállalatot alapít. Egy évvel a cégalapítás után már el is kezdõdik a gyártás. Elsõként egy 1000 négyzetméteres gyárépületben, 40 munkás és öt technikus kezdi meg gumicsövek gyártását. Néhány évvel késõbb ipari és tudományos célú gumitermékek elõállításával bõvül a termelés, majd 1877-ben már játékokat, divatárut, egészségügyi termékeket és esõkabátokat is gyártanak.

A Pirelli cĂ©g a 19. század vĂ©gĂ©re világviszonylatban is az egyik legnagyobb gumitermĂ©k-gyártĂłvá növi ki magát. – A világ tĂ­z legnagyobb informatikai Ă©s távközlĂ©si cĂ©ge közĂĽl nĂ©gy az olasz cĂ©g termĂ©keit - földalatti elektromos vezetĂ©kek Ă©s telefonkábelek – választja. Napjainkban az átlagemberek, az autĂłsok elsõsorban gumiabroncsairĂłl ismerik a cĂ©get.
Az automobilizmus kialakulásával közel azonos idõben, 1885-ben kezdõdik meg a kerekekre szerelhetõ gumihevederek gyártása, majd a jármûvek fejlõdéséhez igazodva évrõl évre újabb és újabb technikai fejlesztések jelennek meg a piacon. A Pirelli elsõ megoldása a kocsik kerekeire felszerelhetõ gumipánt volt, mely a maga idejében igazi újdonságnak számít, miután igen sokat javít a jármûvek, akkor még igen csekély menetkényelmén. Az áttörést az 1890-es esztendõ hozza meg, amikor megszületik az igazi gumiabroncs. Elõször a kerékpárgumik, majd 9 évvel késõbb, igaz, még csak kísérleti jelleggel, az autó-és motorgumik gyártása indul be.

A XX. század elsõ Ă©vĂ©ben, 1901-ben az autĂłgumi fejlesztĂ©sek közĂ©ppontjában a “Recoil”, abroncs kerĂĽl, mely szorosan zárĂłdik a kerĂ©ktárcsa peremĂ©hez, biztosĂ­tva ezzel, hogy a jármĂ» Ăştközben ne „veszĂ­tse” el gumijait. Erre ugyanis kezdetben nagyon sokszor volt pĂ©lda. A sikeres kĂ­sĂ©rletek eredmĂ©nyekĂ©nt 1905-ben elkezdõdik az autĂłgumik sorozatgyártása, kĂ©t tĂ­pust 35-fĂ©le mĂ©retben lehet rendelni a Pirellitõl. Ezzel párhuzamosan elkezdõdik a kifejezetten nagy teljesĂ­tmĂ©nyĂ» gĂ©pjármĂ»vekhez tervezett abroncsok elõállĂ­tása is.
Nem várat sokáig magára az elsõ versenysiker sem. 1907-ben egy Pirelli gumikkal felszerelt Itala sportkocsival három kiválĂł sportember, Prince Scipione Borghese, Luigi Parzini Ă©s Ettore Guizzardi elsõkĂ©nt Ă©rt cĂ©lba a 17 ezer (!) kilomĂ©teres Párizs-Peking maratoni rallyn. Itt jelenik meg elõször a Pirelli feliraton a betĂ»k fölĂ© nyĂşlĂł nyĂşlĂł “P” betĂ», mely azĂłta is, jelkĂ©pe Ă©s egyben vĂ©djegye a gyár termĂ©keinek.
E bravúros szereplés és a gumitermékek iránt mutatkozó egyre nagyobb igény, terjeszkedésre ösztökéli G. B. Pirellit, ezért rövid idõn belül saját kirendeltséget nyit a jelentõsebb európai és tengerentúli piacokon. Gyárat építtet Spanyolországban, Nagy-Britanniában és Argentínában. Miközben a repülõgépekre szerelhetõ gumiabroncs is felkerül a termékpalettára, valamint megkezdõdik a szintetikus alapanyagok felhasználásával gyártandó gumiabroncsok fejlesztése, a milánói tõzsdére bevezetik a cég részvényeit. .
A 30-as Ă©vekben tovább folytatĂłdik a sikertörtĂ©net. A Stella Bianca, azaz „FehĂ©r csillag” elnevezĂ©sĂ» abroncs a legnĂ©pszerĂ»bb autĂłgumivá válik a kontinensen. A kitĂ»nõ menettulajdonságokkal felvĂ©rtezett gumiabroncs kedvezõ fogadtatása mellett, a Tazio Nuvolari vezette Alfa Romeo Targa Florion kocsin elĂ©rt gyõzelmĂ©vel, a versenysportban is kiveszi rĂ©szĂ©t.
Közvetlenül a II. Világháború után az 1946-os Nemzetközi Motorkiállítás alkalmából a cég bemutat egy kifejezetten robogókra kifejlesztett abroncsot, majd nem sokkal késõbb Cinturato néven piacra viszi az elsõ radiál gumiköpenyt. Ez utóbbi abban az idõben jelentõs technológiai elõrelépést mutat a diagonál szerkezetû abroncsokkal szemben.

A Pirelli életében a háborút követõen is elsõdleges szempont a versenypályákon való helytállás. Az 1950 és 1957 között megrendezett Grand Prix futamok mintegy háromnegyedét Pirelli gumikkal szerelt autók nyerik.

Az egyre növekvõ kereslet kielégítésére újabb üzemeket nyit a Pirelli Franciaországban, Mexikóban, Németországban és Peruban.
A hatvanas évek végének nagy szenzációja a CN 54 (70-es sorozat) típusú abroncs. Az elsõ, nagy teljesítményû jármûvekhez készült alacsony profilú gumiabroncs bemutatásával egy idõben, Vizzola Ticinoban megnyitják a fejlesztésekhez nélkülözhetetlen, korszerû tesztpályát.
Néhány évvel késõbb, 1972-ben, a cég kínálatában megjelenik az acélbetétes radiál abroncs, amely nagyobb szilárdságának köszönhetõen biztonságosabbá, és minden eddiginél komfortosabbá teszi az autózást a korábbi vászonbetétes társakhoz képest. Ezzel a technikával készül a népszerû P3-mas, valamint az elsõ ultra alacsony oldalfalú gumiabroncs, a P6 és a P7, amelyek nemcsak a közutakon, de a raliverseny-pályákon is bizonyították kiváló képességüket.

A Pirelli Ă©letĂ©ben a 70-es, 80-as Ă©vekben is fontos szerepet töltenek be a versenyek. 1973-tĂłl a világ nagy rallyversenyein a Fiat Abarthok szinte megszakĂ­tás nĂ©lkĂĽl gyĂ»jtögetik pontjaikat. A Pirelli abroncson elĂ©rt sikerek olyan nevekhez kötõdnek, mint Walter Röhrl, Sandro Munari vagy Markku Alen. A Pirelli a 80-as Ă©veket is emlĂ©kezetessĂ© teszi: ekkor jön a finn Ari Vatanen, Henri Toivonen Ă©s Juha Kankunnen, vagy az olasz Miki Biasion Ă©s Piero Liatti. MindegyikĂĽk Pirelli gumival fut Ă©s nyer. TermĂ©szetesen a Pirelli abroncsokat az osztrák F1-es pilĂłta, Gerhard Berger, Ă©s a brazil Nelson Piquet sem hagyja ki. MĂ­g Berger az elsõ, addig Piquet az utolsĂł Formula 1-es versenyĂ©t nyeri a kiválĂł, szĂ©les „Ăşthengereken”.


TYRE-TRANS KFT POINT S Abroncsszerviz
3516 Miskolc, Pesti u.100
Tel:46/555-484


Internetes Vevõszolgálat: 9-17-ig.
Tel: 46/555-484, 46/303-417,
Email: tyretrans@autogumibolt.hu

Szolgáltatásaink:

-Gumiszerelés
-Centrírozás
-Felni javítás
-Futómû javítás és állítás
-Olajcsere
-Klímatöltés
-Keréktárolás
-Akkumulátor szerviz

Amennyiben a gumiabroncsokhoz keréktárcsát is vásárol úgy a kerékszerelést , centrírozást és a szelepeket díjmentesen biztosítjuk. Ezzel további 6000 Ft-ot spórolhat meg.

VEVŐSZOLGÁLAT: 46/555-484 , 46/303-417 , 30/678-1609

GOODYEAR nyári gumi | MICHELIN nyári gumi | CONTINENTAL nyári gumi | BARUM nyári gumi | BRIDGESTONE nyári gumi | DAYTON nyári gumi | DEBICA nyári gumi | DUNLOP nyári gumi | FALKEN nyári gumi | FIRESTONE nyári gumi | FULDA nyári gumi | HANKOOK nyári gumi | KINGSTAR nyári gumi | KLEBER nyári gumi | KORMORAN nyári gumi | PIRELLI nyári gumi | SAVA nyári gumi | SEMPERIT nyári gumi | YOKOHAMA nyári gumi