» » »

dunlop SP WINTER SPORT M3 téligumi autógumi mintázat

dunlop autógumi gyártó SP WINTER SPORT M3 mintázata

DUNLOP SP WINTER SPORT M3 téligumi

Viszonyítási pont a téli abroncsok között A megbízható nagy teljesítményű téli abroncs. Az SP Winter Sport M3 azt a biztonságot nyújtja amire szüksége van és azt a tapadást amit elvár.
A forgásirányos mintával kombinált optimalizált lamellák és a széles mintaárkok nemcsak a vizet vezetik el, de havon is jó tapadást biztosítnak az új szilika keverék segítségéve. Magas aquaplaning ellenállás ez jellemzi az összes Dunlop SP Winter Sport M3 abroncsot. Az abroncs 13 és 19 zoll között szinte minden méretben kapható egészen "V" (240 km/h) sebesség indexig..

Fő jellemzők
* Magas amplitúdójú lamellák hosszabb élekkel a jobb tapadásért, a jobb fékezésért és gyorsulásért.
* Az új szilika keverék rugalmasabbá teszi a mintázatot alacsony hőmérsékleteken is, így nő a tapadás havas és jeges felületeken.
* A továbbfejlesztett árok geometriának és a széles hosszirányú mintaárkoknak köszönhetően magas az abroncs aquaplaning ellenállása.
* Computer-optimalizált nagy teljesítményű karkasz nagyobb biztonságot és stabilitást jelent akár 240 km/h sebességnél is.
* Zajcsökkentő árkok a V-alakú blokkokban gondoskodnak az alacsonyabb gördülési zajról.

Téligumi
Vevőszolgálat: 46/555-484


Autógumi webáruházban kapható dunlop SP WINTER SPORT M3 téligumi méretek

A dunlop SP WINTER SPORT M3 gumi egy téligumi gumiabroncs. Az alább található gumi méret táblázatban azt láthatja, hogy a ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek és mi az ami az oldalunkon keresztül rendelhető. Autógumi webáruházunkban az összes gumi méretből választhat, amelyet kérésre házhoz szállítunk Önnek.

A méretekre kattintva átkerül a(z) dunlop ilyen méretű gumiabroncsainak az oldalára, ahol nemcsak a SP WINTER SPORT M3 gumi mintázatot fogja megtalálni, hanem a(z) dunlop gumi gyártó összes abroncs típusát, amelyet gyártanak ebben a méretben és téligumi évszakra gyártották.

dunlop SP WINTER SPORT M3 téligumi

205/55R16

dunlop SP WINTER SPORT M3 téligumi

245/45R18

dunlop SP WINTER SPORT M3 téligumi

265/60R18
 
* * *

dunlop autógumi gyártó logoja

dunlop autógumi gyártó


DUNLOP 5-év Garancia !


A Dunlop a világ egyik vezetõ gyártója, fejlesztõje és értékesítõje a motorkerékpár, személyautó, és teherabroncsoknak. A Dunlop kitĂ»nõ hírnévnek örvend a nagy teljesítményĂ» autók és a morotkerékpár tulajdonosok körében. Kiterjedt verseny tapasztalatainak és meggyõzõ sikereinek köszönhetõen számos innovatív abroncsot mutatott be az évek során. Mindig a vezetés élményének a maximalizálása volt a célja, így a Dunlop minden motorkerékpár és autó vezetõjének a legújabb technológiájú abroncsot tud kínálni. A Dunlop Touch Technology a cég termékfejlesztési filozófiájának kifejezõdése. A Dunlop abroncsok segítenek a söfõrnek az út teljesebb érzékelésében, így a vezetõ jobban uralja jármĂ»vét és jobban átéli a vezetés örömét. A Dunlop a világ egyiki legjelentõsebb nagy teljesítményĂ» (HP és UHP) abroncs gyártója, termékeit szinte az összes híres autógyár kínálja gyári elsõszerelésként: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota és Volkswagen. A Dunlop motorkerékpár abroncsok is szerepelnek a legelismertebb gyártók gyári elsõszereléseként : Aprilia, Benelli, BMW, Buell, Derbi, Ducati, Harley Davidson, Honda, HRD, Husaberg, Husqvarna, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Vertemati, Yamaha. A Dunlop több mint 130 fajta teherabroncsot kínál nehéz teherautók, buszok és egyéb tehergépjármĂ»vek számára. Számos ismert tehergépjármĂ» gyártó Dunlop abroncsokkal kínálja jármĂ»veit mint pl.: Volvo, Renault, Scania, DAF, MAN, Daimler Chrysler és Iveco. A TruckForce szerviz hálózat, a ServiceLine 24h gyorssegély és a FleetOnline Solutions Internet management rendszer segítségével a Dunlop komplett csomagot kínál a teherautó flották számára. Dunlop gumiabroncs forgalmazók: TYRE-TRANS KFT POINT S Abroncsszerviz 3516 Miskolc, Pesti u.100 Tel:46/555-484 Internetes Vevõszolgálat: 9-17-ig. Tel: 46/555-484, 46/303-417, Email: tyretrans@autogumibolt.hu Szolgáltatásaink: -Gumiszerelés -Centrírozás -Felni javítás -FutómĂ» javítás és állítás -Olajcsere -Klímatöltés -Keréktárolás -Akkumulátor szerviz Amennyiben a gumiabroncsokhoz keréktárcsát is vásárol úgy a kerékszerelést , centrírozást és a szelepeket díjmentesen biztosítjuk. Ezzel további 6000 Ft-ot spórolhat meg.

VEVŐSZOLGÁLAT: 46/555-484 , 46/303-417 , 30/678-1609

GOODYEAR nyári gumi | MICHELIN nyári gumi | CONTINENTAL nyári gumi | BARUM nyári gumi | BRIDGESTONE nyári gumi | DAYTON nyári gumi | DEBICA nyári gumi | DUNLOP nyári gumi | FALKEN nyári gumi | FIRESTONE nyári gumi | FULDA nyári gumi | HANKOOK nyári gumi | KINGSTAR nyári gumi | KLEBER nyári gumi | KORMORAN nyári gumi | PIRELLI nyári gumi | SAVA nyári gumi | SEMPERIT nyári gumi | YOKOHAMA nyári gumi