2010-07-29 17:26:22
Felvetődött kérdései teheti fel a webáruháznak, amire rövid időn belül választ fog kapni.
Figyelem! Az üzenőfal moderált, tehát autómatikusan nem kerülnek ki a kérdések!
Autógumi fórum.
| Érdeklődni szeretnék hogy a 195/65R15 T91 Michelin Alpin 3 gumiabroncsot melyik Országban és mikor gyártották ? |
| 2006-os Vectra C (1.8)-hoz 4db szerelt téli gumi árát kérdezném. (15"-os acélfelnin, GoodYear UG7 205/65R15 H94TL gumikkal szerelve) Válaszukat előre is köszönöm! |
| Renault laguna MJ02 acél felnit és Falken-HS437 205/55/16 H91,TL gumi jelenleg van-e raktáron 4-4db |
| Tisztelt Autógumibolt!Maguknál olcsóbb a gumi amit kinéztem egy másik webáruházénál 300ft-al de erre ha még rájön a szállítási költség (én Budapesti vagyok)már nem versenyképes...ingyenes kiszállításuk van esetleg az abroncs nekem nem sűrgős??? |
| Egy új SEAT Leon (2006)-ra szeretnék téligumit acélfelnivel. Milyen típust ajánl? És milyen áron kapható, ha rendelnék, valamint a szállítási feltételek, határidők is érdekelnének. |
| 145R13C Hankook téli abroncs elérhetősége? |
| Érdeklődnék, hogy a 4 hete rendelt 4 db 185/65 R15 Dunlop WS 3D téligumi érkezett-e már? |
| Tiszteletem, erdeklodnek hogy feher falu gumi letezik-e ha igen akkor minden meretben vagy csak bizonyos meretekben, a felni meretet nem tudom de ha jol emlkszem 13as vagy 14 es koszonettel |
| Múlt héten vásároltam önöknél Dunlop SP-30 abroncsot. Mivel ez asszimetrikus gumi, szeretném tudni, melyik oldala a külső, nehogy felcseréljék szerelésnél. Előre is köszi a tájékoztatást. |
| nagyon szépen köszönöm a gyors választ! |
| Jelenleg az autómon 175/65/R14-es nyári gumi van,fel tudok rá rakni 185/65/R14-es gumit?köszi a választ! |
| OK. Köszi a gyors választ, és bocsi a hülye kérdésért. A feliratozást nem is figyeltem. Mégegyszer köszi. |
| Tiszteletem. Olvasva Judit kérdését, bennem is felmerült a gondolat... Most 205/55 R16-os Bridgestone Turanza ER300-as abroncsokon fut a kocsi... viszont nagyon megtetszett a GOODYEAR EAGLE F-1 215/40 R-16os abroncs. 1. kérdésem az lenne, hogy egyáltalán fel tudom-e rakni? A második, hogy mint szakértőket kérdezve, megéri-e lecserélni a bridgestonent a goodyearra? Azaz jobb-e, vagy csak a mintázata az egyetlen, ami jobban tetszene benne? Semmi baja még a mostaninak, egyszerűen megtetszett ez az abroncs... van esély arra, hogy a piacon marad, míg lefutom a bridgestonent?... Huh elég a kérdésekből:D Szabolcs |
| Üdvözlöm! A kiszállítás, illetve annak díjai az ország egész területére értedők? |
| 195/65R15 Debica Frigo 2 téli abroncsot szeretnék rendelni 12db-ot, van belőle raktáron ? |
| Köszönöm válaszukat... Azt kifelejtettem, hogy MOMO Fighter 16"-os felniket szereltettem már az autóra... s 17-est szerettem volna, de az 1.4-es Astra valami oknál fogva 4x100-as csavarozású... s ezáltal nagyon sok 17"-os felni kiesett a lehetőségek közül... Mindenesetre átgondolom, köszönöm szépen |
| Szeretném tudni, hogy egy Renault Megane Scenic acélfelni felszerelhető e egy Citroen Picassora? Köszönöm |
| Üdvözletem! 3 éves 215/55 R16-os Bridgestone Turanza ER30-as gumijaim vannak, ha egy gumit kell cserélnem feltehetem a most kapható ER300-asat. Továbbá ha csak két télit szeretnék, lehet az egyik tengelyen 215/55 R16-os a másikon 205/60 R16-os? |
| Ford Transitra keresek acélfelnit. Az abroncs mérete 215/75 16 c . Milyen méretű felnit kell vennem hozzá? |
| Megérkeztek a gummancsok , minden rendben volt. Korrekt ügyintézés gyors szállítás. Köcce:) |
| Köszönöm a válaszotokat. Remélem, hogy hamarosan Meg is rendelhetem a felnit és a hozzá való abroncsokat. |
| Téli Kormoran snowpro 175/65/14-es kellene 44 db. Lehetséges? |
| Honda cr-v-re feltehető-e triangular chrome felni? Az eredeti felni méret 6 1/2 JJ 16 |
| Felnire szerelve, centírozva is házhoz szállítják? Mennyi így a többletköltség? Üdv: |
| Éedeklődni szeretnék, hogy Debicia Quartet Frigo M+S 185 R15C (103/102P) típusú autógumi van-e önöknek vagy beszerezhető-e valahonnan (6db-ra lenne szükségem)? |
| Hello! Érdeklődnék, van-e lehetőség bankkártyás/hitelkártyás (american express) fizetésre is. Üdv G. |
| Mitsubisi Coltra keresek téli gumit 195/50/R15 a mérete. Ha lehet akkor Pirelli W190 est Sw-t vagy ha nincs akkor Falken HS437-et. 4 db ot. Valamint szükségem lenne 1 db Michlein Alpin 2 es téli gumira, mert defektes lett mérete 185/60R15. Miskolcon mikor lehetne átvenni amennyiben van. Köszönöm Bettina |
| Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz,a gumiszerelö gép ára az netto v bruttó?köszsönöm a választ |
| Ford Fusionra keresek acélfelnit Gumiméret 195/60 R15 88T. Célszerű e keskenyebb téli gumit szerelni? Ekkor milyen acélfelnit válasszak? |
| Vasárnap is nyitva vannak ? |
| Kellene Fertődre 4db Goodyear 205/60 R16. Van e raktáron és mikor kapnám meg ? Köszi. |
| Tisztelt Megrendelőink! Mivel telefonon nagyon nehéz minket elérni, megkérnénk Önöket, hogy rendeléseiket webáruházunkon keresztül adják le és ne telefonon. |
| érdeklődnék,hogy Matador MPS 520 215/65/16C téli gumi 4db van e raktáron,milyen áron. |
| Megrendelnék 4db Matador MPS 520 215/65R/16C téli gumit.Milyen áron és mikorra tudják szállitani! |
| Tisztelt Megrendelőink! Mivel telefonon nagyon nehéz minket elérni, megkérnénk Önöket, hogy rendeléseiket webáruházunkon keresztül adják le és ne telefonon. |
| Hello! Van még Matador MP56 téligumitok? 195/65/R15 |
| Michelin Alpin 3 téligumit keresek, .Vidékre kellene házhozszállítani.Légyszives irjátok meg,hogy van e és mennyibe kerül.A válasz előre is köszönöm. |
| A méret 175/65R14 |
| 175/65R14 Goodyear UG 7 van raktáron ? mert nem lehet kapni sehol. |
| Nem tudom a megrendelésemet leadni, mert hiába írom be a telefonszámom a regisztráció újra és újra azt kéri. Nem tudok regisztrálni sem! |
| érdeklödnék hogy SAVA INTENSA 195/65 R15 van raktáron és az ára 7954 Ft? ha megrendelem hol vehetem át? mogyoród v. miskolc? |
| Hello! lenne egy kérdésem ha áruhitellel szeretnék vásárolni gumikat és acél lemezfelnit akkor ezt itt neten is meg tudjuk oldani vagy be kell mennem hozzátok? |
| Érdeklődnék a gumiszerelőgépek felöl. Szerelő és centírozó. Raktáron vannak vagy megrendelhetők? Jó minőségü gépek?Gumis műhely megnyitásához megfelelőek -e? Ár az áfát tartalmazza e? Esetleg hol lehet megtekinteni? Én Miskolci vagyok gondolom önök is. |
| Tisztelt autogumibolt.hu! Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg milyen típusú téli gumik vannak Önöknek Miskolcon raktáron a 165/70R13-as méretből. Jelenleg kettő darabra van szükségem. Lehetőleg ne legyen fél-háromnegyed évnél régebbi gyártású. Ha most nincs Semperit Wintergrip és Firestone Winterhawk, akkor érdekelne, hogy ezeket a típusokat be tudják-e szerezni a közeljövőben. Várható-e olyan fejlesztés a web oldalukon, hogy a ezek az információk hozzáférhetőek legyenek rajta? Főként, hogy mi van raktáron. -- Köszönettel, Noi |
| Érdeklődnék hogy új alu+gumi vásárlásnál (16" 17") van e lehetőség új lemez15" 5x112+ michlein energy garnitura beszámításra köszi |
| T. Gumibolt! Rejtett szelepnek a szárát külön lehet-e szerezni,mert sanszos,hogy elvesztettem... Illetve ezek mind egyformák,vagy olyan,mint a kerkőr,és mind más? |
| Tisztelt gumibolt.Érdeklődni szeretnék, hogy a Fulda Diadem Linero 18565 R15 ös gumi a képen látható fehér betűkkel kerül forgalomba vagy ez csak dekoráció? |
| T. Gumibolt! Érdeklődni szeretnék, hogy 155/70R13-as méretű Goodyear UG7-es van-e önöknek raktáron Miskolcon, vagy ha nincs, akkor szombatig (jan.13.) tudnának-e hozni? |
| T.Áruház a debica 165/65 r14 mimódon kapható a mogyoródi szervizükben. 4db igényem lenne. véleményük érdekelne a 165/60 r14 méret helyett a suzuki wagon-ra. mogyoródon fel is kellene szerelni üdv! |
| A Firestone márkát jelenleg csak a téligumik között láttam. Az a kérdésem, hogy Firestone TZ200 nyárigumit 195/60r15 méretben be tudják-e szerzni, és ha igen milyen áron? Négy darabra lenne szükségem. |
| MANGELS TRIANGULAR CHROME 8*15-ös felniből létezik -e 4*100-as lyukosztású? |
| T. cím! Legyen szíves ismertetni milyen osztókörrel gyártanak Mangels felnit! |
| Egyedi gyártású Trike-ra |
| Üdv mindenkinek! Érdeklődnék hogy hol kell regisztrálni? Köszi Szaby. |
| Üdv.Érdeklődnék hogy TOYO márkáju nyárigumirol lehet-e információt kapni? |
| Tisztelt áruház! Chevrolet Aveo-ra szeretnék téli gumit 175/70R 13-as méretben,/ az olcsóbbak érdekelnének / hozzá való felnivel. Mit tud ajánlani? |
| sziasztok.Hallottam nyilik az uj boltotok a repulőtéri uton.Valoban lesz futoműállitás is? |
| Tisztelt áruház! Köszi az előzőt! Még mindig az Aveo-nál járok,de már megtudtam,hogy 155/80R13 gumik vannak alatta.Ebből a méretből szeretnék télit.Mi az ajánlata? És felni mennyi Ft? Köszi! |
| Üdv. Kérdésem,hogy az Árpád hídhoz melyik a legközelebbi üzletetek? |
| Tisztelt áruház! Köszönöm a tájékoztatást! További jó fórumozást! |
| Sziasztok remélem tud vki válaszolni.Ha 13 az alap felni a kocsimon az meghatározott h mekkora lehet a legnagyobb amit rátehetek? |
| Érdeklődnék, hogy 9x16-os alufelnire mekkora a legkeskenyebb gumiméret, amit rá lehet tenni? |
| Üdv WV polo 1.4 16v comfortline autóm van jelenleg 185/55 R14 gumi van rajta,rá lehet-e tenni 185/60 R14-est,nyárit? |
| jelenleg 185/65R14Es gumim van de 185/55R15ös szeretnék hogy változik meg az autóm magasabb lesz?? |
| 6x15"-os felnire feltehető-e a 205/60R15 gumi??(jelenleg 195/60R15 van fenn, tudom, hogy az átmérő változik!) Gyors válaszát előre is köszönöm!/FULDA Progresso 205/60R15H-t szeretnék rendelni/. |
| lehet önöknél centirozó sulyokat kapni? |
| E kadettra feltehetö-e 185/60R14 gumi?Jelenleg 175/65R14 van fenn. |
| Jó minőségű a Wanli márkájú gumi?Köszönöm.. |
| Tisztelt Vásárlóink ! Új Gumiabroncsokkal bővült kínálatunk. Wanli S1088 Wanli S1096 Wanli S2022 LingLong L688 |
| Üdv. Continental Sportcontact 205/55 R16 91W gumiabroncs érdekelne . Van-e raktáron ,vagy ha jelenleg nincs akkor mikor lesz kapható ,illetve mennyibe kerül . |
| Sziasztok!2055516os goodyear gsd3 w 21000ft-ért érdekelne de csak ha van rajta e betü különben a műszakin már nem engednek át(tapasztalat).van rajta? |
| Sziasztok! Continental EcoContact 3 abroncs tehető-e 2003-as yarisra? Mi a max méret amit ajánlani tudtok rá (és még ízlésesen néz ki)? 185/70R14? Acélfelnit mennyiért adjátok hozzá, ha mindent nálatok csináltatok? Köszi! NagyG |
| Kedves megrendelőink! Legyenek szívesek a megrendelt gumiabroncsok átvételéről gondoskodni mely munkaidőben 8.-tól 17.-ig történik. |
| A következő márkájú gumi nem kerül be a megrendelő "kosárba":GOOD YEAR EAGLE NCT5 205/55/R16 V91TL Nyári gumi (512203) 19498ft.! Talán jelenleg nincs raktáron, és ha nincs, mikor lesz egy garnitúra? Üdv: STOPPOS. |
| Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Mangels felniből van-e 4x108-as osztókörű? Köszönöm! |
| Szia!Azt szeretném kérdezni,hogy ha ma megrendelek tőletek 4 db firestone firehawk SZ80 gumit akkor az egerbe mikorra várható hogy megérkezik?KÖszi |
| Kérdezem,ha egyetlen telephelyükön egyetlen telefon sem vesznek fel,miből élnek??? |
| Sziasztok!! azt szeretném megtudni, hogy a 205/55 R16 Dunlop Sp 9000 gumikon ven e felnivédő perem. elore is köszi zoli |
| Hello! forgalmaztok használt gumikat is, vagy felújított gumikat is? vagy csak új gumik vannak nálatok? üdv felhő |
| Elküldtem egy rendelést. 4 db négyévszakos Good Year 175/65/R14 -es gumira. Seres Krisztián, Tiszaföldvár címre. A megrendelés leokézása után jött egy hibaüzenet, hogy adjak meg tel.számot. Ezután újból elküldtem. Nem tudom, hogy a megjegyszés rész is átment-e, mert abban van a lényeg. Ezt kellene leellenőrizni valahogy. |
| Kedves vásátrlók! és kételkedők!!! Én már több alkalommal rendeltem ettől a cégtől gumit, kétszer extra méretűt is. A tapasztalatom az, hogy a cég 2 munkanapon belül feladja a futárnak a gumit úgy, hogy előtte felhívnak "valóban" Én rendeltem-e a gumikat. Majd a futár 2 munkanapon belül "lakásra" szállítja a megrendelt árut. A futár telefonon keresi a megrendelőt.Hát ez nem piskóta, ugye. Az aki fenyegeti a másikat az pedig nem túl korrekt dolog, mert az ilyen GITTEGYLETBE tömörült gumisok az alapméretű gumikon kívül semmit nem tudnak felmutatni, még nagy kamuzások árán sem. Így nincs a nagykerbe, úgy nem tudok 50000 alatt azt is csak barátilag. Duma. Ez a CÉG tudja és hozza. HAJRÁ |
| Szia! Szeretném megtudni,hogy hitelkártyás fizetésre van-e lehetőség? köszi |
| Jó napot kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy a mogyoródi üzletben is ezek az árak érvényesek? Illetve hogyan lehet hitelre vásárolni Önöknél? Valamint: 195/60 r 15 Falken peremvédős e. Ha nem mit ajánlanak ebben a méretben, vagy 205/55 r 15-ben. Köszönöm |
| A gumiszövetség nevében írok, mely 279 szervízből áll és megdöbbenve tapasztaljuk ezeket az árakat! A kedvezményeket a gumisok kapják és nem a vásárlók! Mint nagyker figyelmeztetlek az árakra. A kiskerek kapnak általában ennyi kedvezmény és ha te odaadod mindet a vevőnek, ne csodálkozz, ha már holnap becsuksz! |
| Én asztat szeretném megkérdeni attól a gumiszöveccséges úriembertűl, hogy hogy éphetnék be énis a gumiszöveccségbe? Jól menő gumis vagyok, oszt én is szeretném ha kicsit leesne mán a forgalmam, mer túl jól keresek na meg véletlen van havi 15 ezer forintom taksági díjjra, amiér nem kérek semmit! Van esélyem a takságra??? |
| Üdvözlöm! Érdeklődöm, hogy GOODYEAR 205/55R16 Típus V vagy H 91 TL rendelhető e, mi a gumik gyártási éve és helye? Van e szállítási költség ha Mogyoródon szereltetem fel? |
| Érdeklődni szeretnék, hogy 165/70/14R-es nyári gumikat (2 db) Nemesvitára kiszállítják-e, ha igen, akkor milyen áron? Köszönöm: Farkas Szilvia |
| LEHET VISSZAHÍVÁST KÉRNI A 06-20-9138-344 TELEFONRA RENDELNI SZERETNÉK 4 DB GUMIT?! |
| Szeretném megkérdezni,hogy Polski Fiat 126-hoz forgalmaznak-e 4 évszakos gumiabroncsot és megrendelés után házhoz szállítják-e?Ha igen,mennyibe kerülnek a gumik és a házhozszállítás?Ha nincs 4 évszakos gumi, a nyári kivitel mennyibe kerül? Köszönöm. |
| Sziasztok! A BFGoodrich gumik érdekelnének, de még senkitől, nem hallottam róla véleményt! az érdekelne, hogy milyen az általános vélemény róla, esetleg ti milyen visszajelzéseket kaptatok, vagy mik a tapasztalatotok róla! köszi! |
| Tisztelt Cím! REndeltem önöktöl 4 db Gumiabroncsot amit sajnálatos módon nem szállítotak ki önnöknek igy a megadot időponzban én sem kaptam meg, de felhívtak telefonon és új időpontot egyeztettünk amikor a gumi meg is érkezett. Ezúton szeretném megkösszöni a gyors és pontos kiszolgálást és Minden jót kívánok további pályafutásukhoz. Tisztelettel Acél Gábor |
| sos a négyütemi trabira mekkora gumi kell köszönöm. |
| Vectra 1990, gyári pótkerék hever a csomagtartóban 175/60x14-es, korrigálni kellen a keresőt! Üdv |
| Suzuki Swift 1.6 GLS 16V Keresek jóminőségű gumit. Városi, Gyors, ill. földúthasználatra is. Köszönet. bégé |
| Tisztelt Cím! Opel zafira-ra keresekk nyári gumit (195/65R15) méretben. Mit ajánlana 20000Ft/gumi alatt. Elsősorban rövid távon használjuk az autót, évi max 15000Km a futásteljesítménye. Köszönettel. |
| Heló Autógumi! Érdeklődnék, hogy problémát jelent-e, ha "H" sebességindexű gumit veszek "T" jelű helyett?! Pl. egy 2000-es évjáratú 1.4-es 206-osra! Ja... és erre jó a 185/60R14 ugye? Köszi! Bohóc. |
| Tisztelt Cím! Fiat Seicento autómra szeretnék 2 db négyévszakos gumiköpenyt vásárolni. Milyen méretű köpenyt kell vásárolnom? Üdvözlettel: Mészáros János |
| Érdeklődni szeretnék ,hogy Dunlop sp lt 195 14 C méretű gumiból 1 darabot tudok vásárolni nálatok ? |
| Érdeklődni szeretnék hogy 205/55R17 Michelin PILOT SPORT PS2 (91 Y)gumit mikorra tudják szállítani Budapestre ? |
| Szeretném megtudni, hogy a Good Year Excellence 215/55R17 peremvédős-e, továbbá, hogy a mogyoródi szervízük működik-e még, ugyanis nem látom sehol feltüntetve. |
| Érdeklődni szeretnék hogy Falken Eurowinter 185/65 R15 88T M+S Téligumi volna 1db mert totálra ment az egyik és lehet e egyet kapni. |
| Kérdezni szeretnék egy alessio alufelni mérete 7,5×16 os ezen hogy nézne ki illetve felszerelhető e 195 széles gumi vagy inkább a 205 ös kell rá? |
| Érdeklődni szeretnék hogy a 205/55R16 Fulda Progresso V gumi mikori gyártású és van raktáron ? |
| Üdv Nagyon jók az áraik csak kicsit messze vannak. Bp- vagy környékbeli átvétel lehetséges?? 195/60R15 érdekelne!! Köszönettel Laci |
| Üdvözletem. Ajánlatot szeretnék kérni TOYO R 888 abroncsra, 85/60R13 méretben. Előre is köszönöm. |
| Opel AstraF 1.4i-re keresek 175/70R13 méretű nyári abroncsokat (4db) Mit tudnának ajánlani. évi max 15000 km futásteljesítményre. Köszönettel: Csaba |
| Üdvözlet! Én is elégedett vásárló vagyok, de sehol nem találtam enduro motorgumit, pedig nagyon szeretnék venni. Yamaha XT600 2003-as évjárat most 130/80R17 van rajta. Köszönettel. |
| Suzuki szvit 1.3-ra Melyik a leg olcsób ami még elfogatható Keveset járok.Nyárira gondoltam |
| Hasznos információk Az oldal használatához a böngészőben engedélyezni kell a cookie fogadását! Az oldal használatához a böngészőben engedélyezni kell a javascript használatát! |
| Érdeklődni szeretnék,hogy a honlapukon szereplő Falken FK-452 gumiabroncs 205/50-R16 méretben peremvédős-e,illetve a termék leírásánál a megjegyzésnél szereplő MFS mit jelent.Válaszukat előre is köszönöm. |
| Most vásárolt Fiat Ulysse-n 205/65 R15 C jelü abroncs van. Kérdéseim: 1. Mit jelent a "C" a jelölésben? 2. Személyautó abroncs is jó-e az autóra fenti méretben, vagy kimondottan kisteherautóra valót keressek? (saját tömeg 1600 kg, legnagyobb össztömeg 2300 kg) |
| T. autógumibolt! 2 db. 185/70/13 gumira lenne szükségem, a lehető legolcsóbban, Miskolcon. Találtam jó áron az oldalon, már csak az a kérdésem, hogy van e készleten? Érdemes bemennem a boltba? Gondolom fel is tudják szerelni. Ennek költségéről van valami publikus információ? Köszönöm előre is! |
| 1. Ha gumikeresésnél bejelölöm a "Kisteherautó" kategóriát, akkor ad C jelü és C jel nélküli gumikat is. Ennek mi az oka? 2. Mit jelent az M+S jelölés? 3. A Fiat Ulysse-t használtan vettem, így nem tudom, milyen abroncsot adnak hozzá gyárilag. (Azt tudom, hogy a 205/65 R15 váltóméret, az eredeti 195/70 R14.) Nincs valami tömeghatár, ami felett már ajánlott a kisteher abroncs? Mondjuk ez a kocsi még egyterünek is minösíthetö a 7 féröhelyével (söt az enyémben csak 6 ülés van és egyet abból is kiszedtem). |
| T.Szerkesztők! -Milyen előnye ill. hátránya van az asszimmetrikus futó felületnek? -Egy Rover 600 sdi-m van 15" gyári alu felnivel. A net áruházukban két gumitipust találtam szimpatikusnak, (195/65)a DUNLOP SP30 és az SP SPORT 01. Igaz az, hogy a sport változatok futásteljesítmémye kevesebb km mint a másiké? Ha nem, akkor ebből a kettőből végképp nem tudok válsztani. Szívesen venném, ha véleményeznék a döntésem. Esetleg hasonló árkategóriában (16 e ft-ig) van-e önök által tartósabbnak, jobbnak tartott termék? A segítséget előre is köszönöm. Gratulálok a nagyon jól használható, praktikus net felülethez! |
| T.Szerk! Mi a különbség a Dotz Dakar, és a Dotz Pharao felni között? A kupakok különbözőek? Lehet, csak kupakot külön rendelni? Köszönöm a választ előre is! További sok sikert a munkához! |
| Kedves Szerkesztő! Köszönöm gyors válaszukat! :) Hol és hogyan tudnék csak kupakot rendelni? Mik a feltételek? Köszönöm a választ! :) ducky |
| Tisztelt Szerekesztő! 2003-as Renault Megane Grandtouromon jelenleg 205/55 R16os gumi van! Milyen téli gumit tudna ajánlani? Válaszát előre is köszönöm! Rodoc |
| Udvozletem! A weben lattam, hogy egy mogyorodi szervizben is lehet idopontot foglalni. Ha ott csereltetnem a gumit, akkor is eloszor magamhoz kell rendelnem, vagy meg lehet uszni a szallitasi koltseget? Koszonom valaszukat! |
| Az azért kemény, hogy online a bolt de fél óra alatt még nem találtam meg, mennyi a szállítási költség, semmit nem találtam a szállításról. Ehhez komolyan gratulálok, ritka baromság. |
| Üdvözletem! Az lenne a kérdésem, hogy Opel Astra F 1.6i-re fel lehet rakni 175/70 R13 helyett 175/60 R13-as gumiabroncsot? Ha igen akkor milyen máká(ka)t tudnak a /60-as méretben ajánlani? Válaszukat előre is köszönöm: Andrew |
| Kedves Nándor T! Mielőtt ilyen szitkokat szórnál egy ilyen kimagasló szolgáltatást végző cégre, valóban jó lett volna, ha előbb jól körülnézel ezen az oldalon és nem járatod le magad egy ilyen fórumon, közröhely tárgyának kitéve magad. |
| Kedves Kereskedő! Nagyon szépen köszönöm a múlt heti 215/50 r 17 méretű Falken gumi gyors szállítását. Éljenek a RALLYE-fanok. |
| Köszönöm a gyors választ,én hiányosságom de úgy gondoltam hogy adatbázis azonnal korrigálja a hiányosságokat a mérettel kopcsolatban. Tehát Gyárilag 165/70 R14 amivel szerelve van az szgk.Mégegyszer köszönöm. |
| Jó napot kívánok önöknek,azzal a kérdéssel fordulnék önökhöz, milyen téligumi lenne számomra a leg optimálisabb Suzuki Swift II.-re.Választ előre is köszönöm. |
| Mennyibe kerül a szálítás? |
| Ha 4db felnit és gumit veszek,mennyibe kerül az összeszerelése ? |
| Azt szeretném kérdezni hogy alufelnihez tehermentesitö betétet lehet-e kapni? külsö méret 72mm belsö méret 63mm |
| Tisztelt Címzett! Érdeklődni szeretnék,hogy amennyiben rendelnék Önöktől 4db 215/65 R15-ös abroncsot és netán valami probléma lenne a futásával, hogy tudnám másik példányokra cserélni? |
| Köszönöm a kimerítő választ.Kaposvár mellett lakom. |
| Esetleg náluk is megvásárolhatom? |
| Üdvözlöm. Az lenne a kérdésem,hogy E30-as BMW-re,7x17 felnire én a Falken FK 452-t néztem,205/40 R17 méretben, esetleg a GoodYear Eagle F1 195/45 R17 méretben.Melyik lehet jobb választás? Az akció árak csak netes rendelésnél érvényesek? |
| És mennyire garantált árak ezek? Mennyi a szállítási idő? Kecskeméti vagyok. |
| Suzuki WR -t használok .Mivel a nyári garniturám lekopott ,tél pedig még nincs.Erőssen elgondolkoztam 1-garnitura Debica navigátoron. Így még egy kis hej is felszabadulna pici garázsomban, autószerelő vagyok, tudom hogy a 4évszakos kompromisszumos megoldás. De szerintem ennél a "bődületes" teljesítménynél ez nemlehet olyan zavaró.165/65.14-re gondoltam. Mi a hivatalos álláspont? És mennyire komoj ez a gumi? Üdv SVÉD: |
| Kedves Nándor T ! Ha még erre tévednél netán-tán. Érdeklődnék,de tényleg csak úgy!? MENNYI A SZINTIDŐD a kérdőívek NEVE: rublikánál?? Hihetetlen hogy elrepül az a 8-10 perc mi!? (A szolgáltatás példaértékű ,sok sikert! SVÉD. |
| Peugeot 2004-es, 307 sw 2.0 HDI-re keresek akciós téligumit (4 db.) és felniket (4 db.), én nem igazodom el, mit vegyek? típusokat szettben és árakat kérek. Köszönettel Pécsről Joci |
| Hajtson rá a dupla nyereményekre Októberben ! Nyerjen óránként, és vigye el ráadásul a heti fődíjat ! Visszanyerheti abroncsainak árát Michelin üzemanyag utalvány formájában. Vásároljon 4 darab Michelin téli gumiabroncsot az Akcióban résztvevő gumikereskedések egyikében 2007. október 1. és október 31. között. Az Akcióban való részvételhez regisztráljon a www.michelin.hu promóciós oldalának regisztrációs oldalán. Óránkénti tárgynyeremények: 62 db Michelin Európa Atlasz 341 db Michelin márkajelzéssel ellátott póló 341db Michelin márkajelzéssel ellátott baseball sapka A heti fődíjak: hetente 1 darab Shell üzemanyag utalvány a kisorsolt nyertes által az akció alatt megvásárolt új 4 darab Michelin téli gumiabroncs bruttó értékének megfelelően. |
| Sziasztok! Van egy Chevrolet Aveo-m 1997-es év,1.2 alap felszereltség 4 ajtós. Jelenleg 155/70R 13-as gumi van rajta,ezzel vettem,de nekem kicsinek tűnik... A nagyobb felszereltségű modell már nagyobb mérettel jön ki.Mekkora felnit ill.gumit tudok rá tenni ami nagyobb a fennt leírt méretnél? Köszönöm a választ! |
| Sziasztok! Astra G-re szeretnék téli gumit. Jelenleg 195/60R15-ös nyári van rajta. A kérdésem, hogy ugyan ekkora téli kell-e rá? Valamint, hogy milyen abroncsot érdemes venni márkára, minőségre vonatkozóan, ár-érték arányban? Minden hasznos tanácsot szívesen veszek. Előre is köszönöm! S. |
| Köszönöm! Tudnál akkor ilyen méretű felnit és rávaló nyári gumit ajánlani? Az olcsóbb fajta érdekel. Köszi! |
| Köszönöm a segítséget,nagyon korrekt hasznos az oldal! |
| Köszönöm a gyors választ. Már csak egy kérdés: Melyik az, ami tényleg jó, megbízható 185/65R15? Michelin Alpin A3, Continental TS810, Pirelli W190 Snowcontrol? |
| Kedves Vásárló! Ha Ön egy garnitúra ( 4db) Continental márkájú téli gumiabroncsot vásárol 2007. október 15. és november 17. között a szórólapon feltüntetett kereskedőnél – 15 col abroncsátmérőig egy darab 5.000 Ft-os 16 coltól egy darab 10.000 Ft-os Media Markt vásárlási utalvánnyal kedveskedünk Önnek. |
| Tisztelt autógumibolt! Szeretnék önöknél vásárolni egy garnitúra téli gumit. Mivel elég gyakran megfordulok Miskolcon, személyesen is át tudom venni a gumikat, ezért házhozszállítást nem kérnék. Megoldható az, hogy interneten rendelek, aztán személyesen megjelenek a gumikért? Ebben az esetben érvényesek az akciós árak? A kínálatból egyelőre a 185/65 R24-es Kleber téligumi tűnik a legszimpatikusabbnak. Ebben a méretosztályban mennyire lenne ez jó választás? |
| WagonR+ abroncs méret 165/60R14 vagy 155/65R14 -et ir a gépkönyv, Michelin Alpin 3-at gondoltam vásárolni,de melyiket vegyem rá ? |
| Tisztelt Cím! Szeretnék árajánlatot kérni 4 db Barum Polaris gumira 185/65 R14 méretben. Továbbá az lenne a kérdésem, hogy az interneten megrendelt áru ellenértékét átutalással is ki lehet-e egyenlíteni. Válaszukat várva tisztelettel: Szabó Zoltán e-mail:szabo-zoltan@freemail.hu |
| Tisztelt Autógumibolt! 2001-es Honda Civicem 185/70/14-es nyári gumijait szeretném cserélni télire,érdeklődöm, mekkora méret a minimum? |
| Tisztelt Autógumibolt! HOnlapjukon lévő ajánlatukból mazsolázva úgy láttam, hogy a 2006-os Suzuki Swiftre (acél felnis) Sportiva Snow Win téli abroncs 7663 Ft. A felni hozzá 8745 Ft. És így a szerelés ingyenes. Ha ezek az adatok valósak, és ténylegesen kaphatóak, akkor szeretnél mielőbb bejelentkezni. Köszönettel várom mielőbbi válaszukat. |
| NISSAN ALMERA 2003-AS ÖTAJTÓS TIPUSHOZ KERESEK ACÉLFELNIT,HA JÓL TUDOM 6Jx15-ÖS,4 X 114,3-AS OSZTÓKÖRREL ÉS ET=45. Kérnék választ árra,száll.határidőre és GLS ktsg.-re.SOS |
| Sziasztok! Nekem egy scenic 2 autóm van. A kérdésem a következő milyen téligumit javasoltok én a Pirelli snowsport190, Goodyear UG7 és a Michelin Alpin3 között vacillálok. Ti mit javasoltok? |
| Üdv! Az interneten megrendelt gumiabroncsokat mennyiért szerelitek fel (felnire+autóra)személyes átvétel esetén. Köszi, szép napot. Z |
| T.autógumibolt! Téli gumi ügyben kérnéek 1-2 tanácsot.Tényleg igaz-e hogy a keskenyebb téligumi a jobb télire?Nyárigumi mérete 175/70R13. Felszerelhető-e ugyen erre a felnire 155/70R13 téligumi. válaszukat előre is köszönöm FaZon |
| Tisztelt Autógumibolt! A következő kérdésem lenne: 195/65R15 Téligumira lenne szükségem. Milyen jó minőségű gumit ajálanának rá? |
| új VW Polora szeretnék téligumit. jelenleg 195/55r15 van rajta gyárilag. 14"-es méretben mi a váltómérete? |
| vannak nagyon jo katonai jarmure valo abroncsok.Erdeklödni:06702070661 |
| T.Autógumibolt! Mi a véleményük a Kormoran (mint Michelin) és a Barum (mint Continental) gumikról? |
| T. Autógumibolt! Téli gumi ügyben kérnék tanácsot. Melyik a jobb választás 175/65 R14 méretben a DunlopSp Wintet Sport M3, vagy a Dunlop Winter Response? |
| Önök szuperek, gratulálok és köszönöm a gyorsaságukat, a pontosságukat. A rendelt gumi (Infinity) nagyon jó. Ajánlom másnak is. Rengeteg ismerősömnek ajánlottam Önöket, lenyűgöztek a kedvességükkel, szakértelmükkel, segítőkészségükkel. Üdv, M.Péter (Bp.) |
| T.autógumibolt! Kérdésem, hogy 185/65 R14 méretben olcsóbb árkategóriában mi lehet a legjobb választás (nyárigumi), és hogy a 6 éve csomagtartóban utazó tartalékgumit érdemes e még beforgatni? üdvözlettel : Alex |
| Tisztelt Autógumibolt! Seat Cordobára keresek téligumit. A nyárim 195/65 * R15 -ös Dunlop. Milyen méret (vagyis mi a váltóméret) megy fel erre a felnire ? 90 % -ban városban használom az autót télen, milyen minőségű-típusú gumit érdemes venni, mik a tapasztalatok ? Átszerelés inkább tavasszal-ősszel vagy a drágább, felnis verziót válasszam ? Kb. 5 évig fogom használni az autót. Köszönöm a segítséget ! |
| Üdvözlet! Érdeklődni szeretnék a Dunlop téli gumiabroncsról. Árban nem a legolcsóbb, minőségben tényleg többet tud a nála olcsóbb abroncsoknál (pl kormoran, kleber, barum)? Illetve Önök mit ajánlanának eg Opel vectra c-re. Köszönettel! |
| Tisztelt Cím ! 195/55 x R15 -ös nyári gumit szeretnék télire cserélni. Ehhez a mérethez van váltóméret vagy ugyanebben a méretben kell megvásárolnom ? Köszönöm : Zoltán |
| Tisztelt Autógumibolt! Kérdésem lenne: 2000-es SKODA FÁBIA 1,4-re szeretnénk 5 lyukas lemezfelnit+téligumit. Az 5J X 14-es lemezfelni és rá 165X70X14-es SPORTIVA SNOW WIN gumi párosítás megfelelő lenne? Ha igen Székesfehérvárra szállítással mennyibe kerülne? Üdvözlettel: Horváth István |
| Tisztelt Autógumibolt! Citroen Xsara Coupe autómra szeretnék téligumit vásárolni! 195/55 15R gumi van a felniken. Milyen méretet és márkát javasolnak téli cserének az olcsóbb abroncsok közül a jelenlegi felnikre? Esetleg felnivel együtt érdemesebb? Köszönettel! B. |
| Szeretném megkérdezni hogy milyen téligumit ajánlanak nekem a következő autókra: hyundai i30 (185/65 15) opel corsa b (165/70 13) A corsára egy kiegyensúlyozott jó ár/érték arányút keresek. A hyundaira eddig 3-at néztem (pirelli w190, vredestein snowtrack 2, good year ug7+) ebből melyiket ajánlják? Köszönöm válaszuk. |
| Tisztelt Web áruház! Fiat Stilo 1.6l, 5 ajtós személyautóra milyen gumit ajánlanánk, annak aki egy hónapban télen kb. 1000 km megy vele, de a hegyekben is szokta használni az autót nemcsak országúton. Eredeti méretben (195/65 R15), szerintem a T kategória elegendő), és természetesen igényeset. Köszönettel: Péter |
| Az lenne a kérdésem, h az alábbiak közül melyik lenne a legjobb választás: (Ford Puma 195/50R15) Bridgestone, Firestone, Hankook, vagy Pirelli? Köszönüm |
| Raktáron lévő téli terepjáró gumi érdekelne 235/75r15 méretben. Milyen tipusok léteznek amikre nem kell sokat várni? |
| Van egy 2002 évjáratu seat cordoba és a kérdésem az lenne hogy milyen méretű lemezfelni jó rá?Annyit tudok csak hogy 13 colos a kérék és négy lyukú.Köszönöm! |
| Hello! Seat Leonra szeretnek venni teligumit es felnit. Lemez felni szeretnek 6Jx15-ost. Az oldalukon talaltam ketfele ilyen felnit. az egyik 6Jx15 (5*112*57/55,0) a masik 6Jx15 (5*100*57/43,0). Melyik a jo valasztas? A zarojelben szereplo ertekek nem tudom mire utalnak. Elore is koszonom a segitseget... |
| Jo napot. Kérdésem az lenne , hogy ha önöktöl szeretnék vásárolni gumit de hitelre. Akkor mi a folyamata? Köszönettel. 06-202140575 |
| SWIFT II re szeretnék 16os alufelnit.Mekkora gumit vegyek rá? Jelenleg 185/60/15 van rajta. KÖSZÖNETTEL:JÓZSI |
| Helo! Lenne pár kérdésem: van Önöknek raktáron a DEBICA NAVIGATOR 2 típusó 165/65R14-es négy évszakos gumiból 4 db? a kiírt ára 7749 Ft/db, még mindig ennyi? a kiszállítási díj 3400 FT, ezen és a gumik árán kívűl kell még valamit fizetnem? a kiszállítási díj függ a távolságtól? egyenlőre ennyi :) előre is köszönöm ! |
| Tisztelt Autógumibolt! Terepjáróra szeretnék vásárolni 255/70r16 méretű téli gumit. Érdeklődöm,hogy Önöknél van-e raktáron ez a méret? |
| Hello! A kérdésem az lenne, hogy a 2001-es Skoda Fabia sedan classic-ra, aminek a gyári kerékmérete 165/70 R14. bele lehetne-e tenni egy 16-os alufelnit? mert vki szerint nem. és ha nem akkor miért nem lehet? :) Előre is köszönöm a segítséget! |
| Mazda E2200 mikróbuszra(1999-es) szeretnék 4 db téli gumit (10000Ft-ig) (185R14) és 4 db acél felnit(5 rögzítő csavaros) vásárolni. Melyiket javasolják? |
| Nekem egy 140/60R13 gumi kellne egy autora neve(erad)! |
| Tisztelt gumibolt.Renault meganhoz szeretnék téli gumit.Most 195/65x15-ös van rajta.Milyet vegyek?Mit tud ajánlani?Köszönöm |
| Kérdésem,hogy rendelésem a Bp.-i szervizben vagy raktárban átvehetem? Köszönöm. |
| Sziasztok! FINA FIRST 5w40. Mibe kerül? |
| 195/55 R15 gyári méret,185/60 ill. 205/60-as ill.195/60-as méretű felrakható-e az eredeti helyett? |
| Érdemes-e négyévszakos gumit vásárolni? |
| Sziasztok!Szügségem lenne 1db nyári gumira!Eurotec ML 500 195/50 R15.Tel203789364.Köszi! |
| Szeretném tud skodára fábiára 165 /70 14r gumi helyett 5 j felnin melett mire cserélhetem 175/65 14r vagy még a 185/60 14r gumi is felrakható? |
| Helló. csuppán csak egy kérdésem lenne, a mezőgazdasági gumiknál mit jelentenek a számok pl.( 6.00x16)kösszi |
| SZIA NEKEM KELLENE EGY DB. GOOD YEAR ULTRA GRIP 5 GUMI AMINEK A MÉRETE:185/65 R15. |
| Tisztelt Autógumibolt! 175/65 R 14 méretben a Goodyear UG 7 vagy a Dunlop Response a jobb választás? |
| Jónapot, sziasztok! Arra lennék kiváncsi, h. az 5 1/2Jx13H2ET46 méretű felnimre fel tehetek-e 185/70R13-as gumit, és biztonságos-e? |
| Jó estét! érdeklődnék hogy a 185/60 R15helyett 195/50 R15 felrakható vagy nem ajánlott.ET38helyett ET28? |
| Sziasztok!A6os Audira szeretnék 225/50r16os nyári gumit.Wanli-ra esett a választásom.Most 205/55r16os van rajta.Szerintetek jo lesz rá?És valóban 12141ft? |
| Jó reggelt!Most jelen pillanatban 205/45R16 van a kocsimon a gyári méret 185/55R15.De én szeretnék nagyobbat tenni rá mondjuk 205/40R17 az még elfér de ennél esetleg nagyobbat 18" az menne rá?Elöre is köszönöm... |
| Üdv!! látom, hogy a csatorna mélységhez 1,6 van írva személy autóra vonatkozóan... na már most én ugy tudom, hogy az 3mm... én tudom rosszul??? és még annyi lenne a kérdésem,hogy szeretnék 4db 195/45R15 gumit rendelni.. erre is van hitel intézés?? előre is köszönöm |
| Üdv!!! Értem!!! csak mert egyik haver mondta megbüntették 1,9mm profil mélységre... vagyis elvették a forgalmit!!! Akkor a hitelügyintézést MIskolcon lehet intézni személyesen? és mi kell hozzá? a gumit egyböl lehet hozni is?? csak mert elmennék egy ismivel aki arra jár csak ő nem ér rá tulsokáig... előre is köszönöm a választ |
| szia két gumi között vacilálok 205/45r16 wanli és infinity egy seat ibizára menne a wanlirol már hallottam,hogy jo csak esőben gáz.De az infinityröl még ennyit sem tudok.Ha esetleg tudnál segiteni a döntésben megköszönném. |
| A Mitsubishi L300 4WD gyári gumi mérete 215R15 100Q, a felni méret: J15x5,5JJ Váltóméretnek a 235/75 R15, vagy 245/70 R15 adódik. Feltehetők-e ezek az abroncsok a gyári felnire, ill. ha nem mi a minimális felni méret ezekhez a gumikhoz? Köszönettel: CzLászló |
| Jónapot! Érdeklődnék hogy a 170/70/R13méret helyett jó -e a 185/60/R14 méretű gumi? Köszönettel: FaZon |
| Köszönöm a választ! További kérdésem: Lehet-e rendelni a gyári 215R15 méretben BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO, vagy BFGOODRICH MUD-TERRAIN T/A KM gumikat a 235/75 R15 mérethez hasonló árfekvésben? Ha nem, véleménye szerint megnyugtatónak tartja a 235/75R15-ös gumit az 5,5-es felnin , vagy szerezzek nagyobb felniket? |
| Üdvözlet.ű Érdeklődnék, hogy a Dunlop 5 éves garanciája hogyan érthető? Kb. 1,5 éve vettem egy pár gumit, és most azt mondták rá, hogy valósznű valamiféle hiba lehet a gumiban, mert a futófelületen dudorodás észlelhető. Külső sérülés nyoma nem látszik. Érdeklődnék van e esély, hogy meg lehessen állapítani a hiba okát, és hogy van e korrekt ügyintézésre esély? A kerék ezzel érezhetően ráz egy kicsit. Ez a sérülés garanciás probléma közé tartozik? Előre is köszi. |
| Hello Érdekelne, hogy egy 91 es évjáratú Opel kadett kombiról levett felnit, ami eredetileg Zsigulifelnivolt, sajnos méretet nem tudok adni, rá lehet e tenni egy peugeot 306 break 1,4i xn, 1999 évjáratú autóra? Ha valakit érdekel, cserében is benne lennék. Szőke |
| Figyelem! Munkatársat keresünk! Ha egy fiatal agilis csapathoz szeretnél tartozni, és érzel magadban ambíciót ahhoz, hogy Te is közénk tartozz, Jelentkezz!!! Elvárásaink: Számítógép kezelés, excel, world, windows xp ismeret, és gyors eligazodás az internet világában. Telefonos kommunikációs kézség, kereskedelmi végzettség, B kat. jogosítvány, autószerelői vagy gumiszerelői tapasztalat és persze dolgozni akarás! Elsősorban Miskolci lakosokat várunk. Ha szeretnél jelentkezni, légyszíves küldj egy Önéletrajzot a következő e-mail címre: tunde@autogumibolt.hu |
| Sziasztok! A kérdésem arra vonatkozna, hogy az általatok üzleteink/szervizeink menüpont alatt található Frédi Gumiszervíz, 2146 Mogyoród, Kerektó u. 2. (Iparterület) cím alatt is át lehet-e venni a nálatok megrendelt gumiabrocsokat. Köszönettel NZ |
| Sziasztok áll még az állásajánlat? |
| Sziasztok még lenne egy kérdésem melyik telephelyre és milyen beosztásra kerestek alkalmazottat. Üdv Szergi |
| Sziasztok!!!Szeretném kérni minden kedves látogatót,hogy ha tudna nekem segíten egy RH cinema alufelnit keresek 15"os 4x100 as és 38-as et számut ha tudtok segyteni lécci lécci:06302840984 vagy a renaultsup5@citromail.hu-n utolértek IWIW:renaultsup5 Köszönettel Krisz! |
| Sziasztok! Azt szeretném megtudni,hogy 195/50 r15 gumi jó az új suzuki swiftre?Köszönettel:Samen |
| Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ,hogy a 6.5J 15"-os felnire fel lehet e rakni a 205/60 R15-ös gumikat. A segítséget előre is köszi. |
| Hello! Azt szeretném megkérdezni, 6.5x15-ös alufelnire 185/55-ös gumit fel lehet e szerelni, nem túl keskeny ez a 6.5-ös felnihez??Előre is köszi |
| Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, hogy grande puntóra milyen könnyűfém felnit vegyek?! Én a Dezent V, Alessio Sprint vagy Monza között vacilálok, de tetszik még AEZ Xylo is. Árakat tudnátok nekem mondani? Köszönettel: Timi |
| Szia! Jelenlegi alufelnim 6X15 ET52,5. Szeretném megtudni, hogy mit jelent az ET(milyen méret az ET52,5)?? Második garnitúra felnit szeretnék 6,5x15 méretben, milyen ET számú legyen (az autó: Ford Focus 2002)? |
| Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti melyik nyári gumit ajánlanátok egy Ford Focushoz 2002 évjárat 1.4 motor jelenleg 185/65r14 86T van rajta ? ( Fulda Eco Control ? SAVA Intensa? stb) |
| Firestone f570 175/70 R 13 1db kapható-e még? |
| Gumi és felni együttes vásárlása esetén azoka felszerelik-e díjmentesen? |
| Hello.225/40 18 conti sport contact gumim van nálam hamar elkopott.mit ajánlotok ami jobban bírja? |
| Két abroncs közül nem tudom melyiket válasszam, szakértő vélemény kéne: Kuhmo KH15, vagy FULDA EcoControl. Toyota Yaris-ra. Mindkettőről jót olvastam, árban ugyan olyanok (olcsó) de nem tudom melyik lenne a jobb választás kis könnyű autóra, hogy minél halkabb és megbízhatóbb legyen. Tudnátok segíteni? Köszi: Tomi |
| Érdeklődnék, hogy BMW e46-nál a gyári 6.5x15 ET42 helyett feltehető-e a 8x17 ET34? (27mm-rel kijjebb lesz a kerék) Ha nem, akkor miért nem? |
| Üdv!! multkor beszéltünk a WANLI S1088-as gumiról!! most konkrétan érdekelne, hogy van-e belőle és a hitelügyintézéshez mit kell magunkal vinni? és mennyi a havi törlesztő, mennyi időre? WANLI S1088 195/45 R15-ös gumról van szó!! 4db kellene!! előre is köszönöm a választ! |
| Hello! Ford fusionom van. Most 195/60 R15 -ös gumi van rajta. Azt szeretném megtudni, hogy a 185/65 R15-ös gumi jó-e rá és ha igen a mostani felnire felszerelhető-e. Köszi. |
| üdv ha itt rendelek gumit azt futár hozza ki? |
| Üdv! Rendeltem önöktől 2db Continental Contiforce motorgumit, amit meg is kaptam. A gondom az lenne, hogy a hátsó gumi mitája háturól nézve "A" betűt mintáz míg az első gumi "V" betűt. A gumik forgásiránya megfelelő. A két mintának nem kéne azonos mintával rendelkezni? Mert ez most olyan mintha az első gumi befelé terelné a vizet. |
| Üdvözlet. Érdeklődnék,hogy a listájukban szereplő 195/60/15 -ös infinity INF040,vagy a Sava Intensa a jobb,és ha személyesen szeretném átvenni valamelyik boltjukba,akkor is megg kell rendelni itt,vagy pedig bármikor bemehetek önökhöz? |
| Üdvözletem!-6*6-os,Mercedes-Actros tgk-ra keresek gumit.helyi fuvarozásba van többet.Hajtó teng.-re,B-C re,a "SAVA ORJAK MS"-t,315/80 R 22.5 méretű terepest szeretném.A kormányzott kerékre,385/65 R 22.5 van rajta,(hosszmintás)nem találtam,csak a (cargo-c3 at).ezt fel lehet rá tenni?-vagy van-e esetleg más ajánlat?és mennyibe kerül Orosházára a kiszállitás.(8-10)db.köszönettel:Feca |
| Érdeklődnék, hogy 185/65 R-15 méretű, Dunlop SP sport 01 T-jelű abroncsuk van e raktáron? 2 db kellene. Ha rendelem intrneten, másnapra megérkezik? Ezen kívül érdekelne még BF Goodrich Mud terrain-235/85-R16 abroncs. Ebből 4 db kellene, ez van raktáron? és ha nincs, milyen gyorsan kaphatom meg kiszállítással. Márc 15 szombati napra lehet önöknél időpontot foglalni gumiszerelésre. Ez valós, vagy csak elírás? Ha megrendelném az abroncsokat, 13.án, akkor átvehetném mindkét típust szombaton? Előre is köszi. |
| Szeretném megtudni hogy a INFINITI gumit ki gyártya? |
| Üdv. Érdekelne, hogy 185/65-R15 Continental eco.3 gumi van e raktáron? Valamint, hogy ez a típus, vagy a Dunlop SP sport 01 ugyanezen méretű gumija a jobb választás? A michelinről azt hallottam jó, de a tapadása nem az igazi. Valami jótanács? Előre is köszi. |
| Köszi a kedves tájékoztatást Valóben nem carerra, hanem 911:-) Természetzesen ez igencsak átlag körülményekre szánt abroncs lenne. Egyszerű focusra, normál közúti szabálybetartó használatra. A kényelem és tartósság igényével. Vagyis inkább szempont a több kilóméterfutáson át is használhatóság, mint a 200 fölötti fékhatás. 200 fölött nem fékezek, minek elvesztegetni az a nehezen megszerzett mozgási energiát:-) Egyszóval conti, vagy dunlopot választok, akkor is lesz rektáron 2 db. Melyik műhelybe kellene megjelennem érte? És ha nem rendelem előre meg, akkor is az internetes áron vehetem át a helyszínen? Köszi. Robi! |
| Szia! 2003-as évjáratú Seat Ibizámhoz keresek megfelelő 15"-ös alufelnit és hozzá gumiabroncsokat. Eddig az Alessio Monza-val (7x15, 5x100, ET38) szemeztem, de az elmúlt egy hétben több negatív kritikát is olvastam az Alessiorol. Alternatív ár/tetszetőség megoldásnak a Dezent V 6,5X15 5X100-as felnijét találtam. Ez 6,5X15-ös, tehát a váltóméretem (195/50) nem feszül majd annyira rajta, ugye? Tartósabb a Dezent, mint az Alessio? 4 küllővel kevesebb, bár a kialakítás miatt ezek vastagabbak. Gumival kapcsolatban: pontosan mi is a peremvédős gumi, miben jobb, mint a társai? Barum Bravuris-Pirelli P5Drago között vacillálok. Köszi. |
| Gumiabroncs Extrákkal ? Igen, létezik ilyen- mégpedig nálunk. Ha Ön tavaszi akciónk kertetében március 17. és 31. között egy teljes garnitúra Semperit vagy Barum nyári gumiabroncsot vásárol, a minőség, a megbízhatóság és a kedvező ár mellé extraként megkapja a Teljes garancia nyújtotta nyugalmat és ráadásként egy 2000 Forint értékű ajándékutalványt is ! Az utalvány egy AccorServices multi ajándék utalvány, amely (szépségápolás, sport, vegyiáru, ruházat, bútor, háztartás, elektronika és élelmiszer területen) szinte minden kiskereskedelmi egységben beváltható. Így már tényleg megéri ! Az akció időtartama: 2008. március 17 - 31. |
| Üdv! mennyire számít a súly index? és mi a különbség a 82 és a 86 közötti indexszámnak? (FULDA ECO CONTROL esetén?) |
| Sziasztok! A Ford C-maxok-hoz mostanság nem adnak mankókereket, csak defektjavító készletet, ami nem minden helyzetben oldja meg a problémát. Régebben 125/85R16 méretű szükségkereket adtak hozzá, mert a normál kerék el sem férne a mélyedésben. Lehet kapni ilyen méretű mankókereket a megfelelő felnivel együtt? Köszi: Laccy |
| Gumiabroncs Extrákkal ? Igen, létezik ilyen- mégpedig nálunk. Ha Ön tavaszi akciónk kertetében március 17. és 31. között egy teljes garnitúra Semperit vagy Barum nyári gumiabroncsot vásárol, a minőség, a megbízhatóság és a kedvező ár mellé extraként megkapja a Teljes garancia nyújtotta nyugalmat és ráadásként egy 2000 Forint értékű ajándékutalványt is ! Az utalvány egy AccorServices multi ajándék utalvány, amely (szépségápolás, sport, vegyiáru, ruházat, bútor, háztartás, elektronika és élelmiszer területen) szinte minden kiskereskedelmi egységben beváltható. Így már tényleg megéri ! Az akció időtartama: 2008. március 17 - 31. |
| Szia! Érdeklődnék,hogy az infinity milyen gyártmány és milyen a minősége. Oszi |
| Tistelt Autógumibolt! Köszönöm szépen a gyors és pontos időben történő szállítást. Ismét bebizonyosodott, hogy magas szinten művelik ezt a szakmát. További munkájukhoz sok sikert! |
| Kedves Krisztián (a március 15.i üzenet küldője) ! A Dezent V felnivel biztos, hogy jól fogsz járni, mert baromi érdekes alumínium ötvözetból készül. Bármilyen hihetetlen, de kisebb alkváltozásokat rugalmasan reagál le, ami ugye az alumíniumra nem jellemző. Egy alufelni törésteszten!!! közepesnél jobb minősítést kapott, míg a hasonló súlyú, formájú, karakterisztikájú Alesio gyengénél jobb. Én régóta érdeklődöm a felnik és gumik iránt, így tudományosan is próbálok segíteni annak, aki rászorul. Nem mellesleg Én is a Dezent V-t használom egy Corolla kombin, már két éve (ITT VETTEM)és hibátlanul működik, míg az előző Suzukimon az Alesio-t állandóan görgőztetni kellett. Na Üdv! |
| a gumiárak áfásak? |
| A Dezent V-hez kapcsolódóan: köszöm a korrekt és gyors információkat, végülis ez mellett döntöttem - olyannyira, hogy már itt is vannak mellettem :) Gumiabroncson vacilláltam még, de végül Falken ZE-512-est választottam hozzá, amit innét rendeltem meg. :) Remélem, jó szolgálatot tesznek majd. Üdv: Krisz |
| Szia! Tanácsot szeretnék kérni!Régi fajta Suzuki Swiftem van és véleményed szerint mi lenne a megfelelő gumi felni kombináció, ha 4 cm-es ültetést szeretnék majd a futóművön? Árban szeretnék a lehető legolcsóbban kijönni! Válaszodat előre is köszönöm! Tisztelettel! |
| Gumiabroncs Extrákkal ? Igen, létezik ilyen- mégpedig nálunk. Ha Ön tavaszi akciónk kertetében március 17. és 31. között egy teljes garnitúra Semperit vagy Barum nyári gumiabroncsot vásárol, a minőség, a megbízhatóság és a kedvező ár mellé extraként megkapja a Teljes garancia nyújtotta nyugalmat és ráadásként egy 2000 Forint értékű ajándékutalványt is ! Az utalvány egy AccorServices multi ajándék utalvány, amely (szépségápolás, sport, vegyiáru, ruházat, bútor, háztartás, elektronika és élelmiszer területen) szinte minden kiskereskedelmi egységben beváltható. Így már tényleg megéri ! Az akció időtartama: 2008. március 17 - Április 18-ig. |
| Garantált ajándékok ! Vásároljon nálunk Continental abroncsot. Ha 2008. április hónap folyamán egy garnitúra (4 db) Continental nyári személygépkocsi abroncsot vásárol nálunk, akkor a csúcsminőségű gumiabroncsok által garantált biztonságon túlmenően 15 col abroncsátmérőig egy exkluzív adidas sporttáskát kap ajándékba, 16 coltól választhat az adidas sporttáska és az UEFA EURO 2008™ hivatalos, a mérkőzések alkalmával használt adidas futball-labdája, az Europass között. További fantasztikus nyeremények! Ezen túlmenően, a kuponbeküldők között fődíjként egy KIA cee’d személygépkocsit és a döntő mérkőzésre szóló páros UEFA belépőjegyeket sorsolunk ki. A sorsolásra 2008. május 18-án kerül sor, melyet a Magyar Televízió 1-es csatornája kb. 22:50-kor kezdődő Sport 7 című műsorában közvetít. |
| Kérdezem, hogy Budapestre házhoz szállítást vállalnak-e. Várallyay |
| Fulda Eco Control gumikon nincs forgásjelölés, csak annyi, hogy melyik a külső és melyik a belső olda. Ez lehetséges, vagy csak nem látok a szememtől? |
| kérdezném ha 4 db gumiabroncsot rendelek mennyi idő alatt van kiszállítva és mennyibe kerül a kiszállítás Siklósra tamás |
| 2004-es Seat Cordobához szeretnék nyári gumit vásárolni. Melyik márkát javasolják? (185/60 R14) |
| Hali!Vajon a Toyo(330 vagy350)vagy a Fulda EcoControl a jobb miőség?Vagy meik érné meg jobban? |
| HELO NEKEM EGY UJ SWIFTEM VAN ÉS 14 ES ALUFELNIT SZERETNÉK RÁ (4X100) EZ A HIJON H 253-AS VAGY A HIJON H216 RÁ LEHET RAKNI EZEKET? ÉS MENNYI IDÖ ALATT ÉT EL GYÖRMEGYE KÖZEPÉRE? KÖSZI |
| hogyan keressek 195r14c gumit ? Mindig azt írja ,hogy nem található. |
| Üdv.Tanácsot szeretnék kérni,nem tudom eldönteni melyik gumit válasszam,Falken ZE912,és Dunlop SP Sport 01 között vacilálok,a méret 205/50 R15,és Lacettire kellene.Fontos lenne peremvédős tipus,melyik mellett döntsek szerintetek?köszi,Zsolt |
| Üdv érdeklődnék hogy dunlop 185/55R14 sp 01 lehet-e önöknél 1db venni sajnos 4 közül az egyik tönkre ment még ujjak köszi patila |
| Ha az interneten rendelek,de az árut csak 2-3 hétmulva tudom átvenni /mert elmentem nyaralni/akkor elteszik-e azon az áron ami közölve van rendeléskor? Meg kell határoznom pontos átvételi időt? Bank kártyával lehet-e fizetni? Miskolc Reptér 3. átvételi hely vagy csak szerviz? Mi a vélemény a HANKOOK gumikról? |
| Üdv!Continental contiEcoContact3 és contiEcoContactEP között mi a különbség? Az EP miért nem lelhető 175/65/13-as méretben sehol? Köszönettel:NT |
| ÉRDEKLŐDNI SZERETNÉK, HOGY VISZNEKRE (GYÖNGYÖS ALATT) IS 3400FT-ÉRT SZÁLLÍTANAK KI 4 ABRONCSOT?TEHÁT,HA ÉN RENDELEK 4DB KORMORAN 175/70 R13 AS GUMIT, AKKOR 27608 + 3400FT ? |
| üdv. most barum bravuris 195/50-15 gumit használok, már érett a cserére ez az első gumim amivel 45e km-t tudtam menni így ezzel folytatnám( nem tapad nagyon de kopása se rossz).Látva az infokat a hankook is elgondolkodtatott jobb választás lenne-e az? A másik kérdés a miskolci üzletben szerelnek is? és mennyibe kerül alufelnire a szerelés? meg kell rendelni ezeket a gumi fajtákat előre vagy van raktáron? köszönettel bcs |
| Üdv!GOODYEAR HYDRAGRIP 205/55/16 -ról kérdezném, hogy ez Önöknél is felújtott gumi./a konkurenciánál ez van feltüntetve hasonló ár mellett/ Péter |
| 16"-so felnire lenne szükségem, az sx4-re is és a jettára(új) is! Köszönettel |
| matematika korepetálást vállalok |
| Helló! Ignisre keresnék téli gumit. Tudnának ajánlani olyat ami nem túl drága és jó?( A Kormoran Snowpro 175/65 R14 szimpatikus lenne) Télen keveset autózunk, úgyhogy szeretném olcsón megúszni. Miskolci vagyok és azt szeretném még megtudni, mennyibe kerülne a 4 gumi felszerelése a felnire+centírozás stb. Előre is köszönöm! |
| Szeretnék 4db wanli snowgrip 215/60R16 mértü téligumit vásárolni acélfelnire szerelve Nissan qashqai-hoz.A listájukban ezt nem találom.Kérdésem,hogy árulnak-e qashqai-hoz acélfelnit,ha igen ,mennyiért? |
| szeretném megkérdezni,hogy2db gumi vásárlása esetén mennyi a száll költ. |
| Üdvözlet! Szeretnék érdeklődni 4-4 acélfelnit vásárolni suzuki sx4re illetve vw jettára, de nem találom! A kérdésem az lenne, hogy van-e mi a pontos mérete a felniknek és mennyibe kerülnek? Köszönettel! |
| Az érdekelne, hogy van-e raktáron 155/70R13 méretben Hankook W440 vagy BFGoodrich Winter-G gumiabroncsok közzül valamelyik. Valamint hogy milyenek a visszajelzések-tapasztalatok a Hankook-ról. A BFGoodrich-et már ismerem :) A Választ előre is köszönöm! |
| Érdeklődnék hogy a LADA NIVA gyári gumija mennyibe kerül önöknél. köszönöm |
| Lemez illetve acél felni között mi a külömbséG? |
| T. Autógumibolt ! Érdeklődnék, hogy a Dunlop SP Sport FastResponse forgásirányos-e ? Az asszimetrikus mintázat miatt érdekelne, mivel gondolom nem mindegy hogyan van felszerelve a felnire. |
| Üdv! 175/65/R14-ben UG7+ vagy Winter Response? Melyiket javasolnák? |
| Suzuki SX4 Sedan-ra /2007-es/15x6J lemezfelni kapható-e, és téligumival szerelve BFGOODRICH WINTER G mennyi az ár és a szállítási költség ? Üdv: mogorlaci |
| T. Autógumibolt! Érdeklődnék, hogy melyik téli gumi jobb az Önök tapasztalatai, vagy vevők visszajelzései alapján? Méret 205/55 R16 Kormoran SnowproB2, Debica Frigo2, Sava Eskimo S3.Melyiket ajánlanák? A választ előre is köszönöm! |
| Tisztelt Webáruház! A 215/50 R17 Dunlop SP Winter Sport M3 91V 52146,-Ft/db, a 95V pedig 39168,-Ft/db miért olcsóbb a nagyobb terhelhetőségű abroncs? Üdv:Dr Koczok Sándor |
| Tisztelt Webáruház! Köszönöm a gyors válaszukat és reagálást felvetésemre.Felbátorodván szeretném megtudakolni,( mert a honlapon nem találok ilyen méretet)hogy 2008-as Toyota Avensis Wagon 2.0D-4D-hez 17" lemezfelni kapható e? Ha igen,mennyibe kerül darabja? Köszönettel: Dr Koczok Sándor |
| Tisztelt Cím, Az lenne a kérdésem hogy mennyire friss gumikat árulnak? Téli guminál ez elég fontos, ill. a DOT számból jól látszik. |
| Jó napot kívánok! Erdélyi vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy rendelhetek-e? |
| Mit jelentene ez plusszba? |
| Kérdésem az lenne,hogy a 195/65r15 Michelin A3 91T 15168- és a 195/65r15 Michelin A3 91T 15454- között mi a különbség? az erösitett úgy tudom 95 T,de ez már 16925- |
| Tisztelt Webáruház! Kia cee'd-re szeretnék vásárolni lemezfelnit téligumival.Az önök listájában az 5,5x15-ös felni 4x114,3x67/47-ként szerepel.Ez tudtommal 4 lyukas felnit takar,az autóra pedig 5 lyukas felni való.Ez elírás az önök részéről?Az autóra 15-ös felnit szeretnék tenni. Tisztelettel:Cs.Ferenc |
| Szeretnék rendelni Önöknél téligumit rendelni. Az akciós gumik gyártási idejét jelző négyjegyű szám 08-ra végződik,vagy már több évesek ezek a gumik a raktárban? |
| A kérdésem az lenne, hogy a 185/70 R-14-es Kléber Krisalp HP valóban azt a mintázatot mutatja mint ami a webáruházban a gumiméret mellett látszik? |
| Bocs hogy újra értetlenkedem, de sajnos nem vagyok benne biztos, hogy a Kléber 185/70 R-14-es Krisalp HP-jének a képe került a gumiméret mellé, ugyanis a leírásban is szerepel a Krisalp-3 típusnév; illetve nekem is Krisalp-3 gumijaim vannak ami valóban a kép szerinti mintázattal bírnak. Más forgalmazók honlapján a HP jelű gumiabroncs teljesen másképp néz ki. Megnéznék még egyszer. Köszönettel: G.Imre |
| Tisztelt Cím! 155/70R13-as Nokian W téli gumiaroncs rendelhető-e? Ha semmiképpen sem rendelehtő Önöknél,akkor hasonló kategóriájú/tudású téli abroncsot keresnék.Mi tudnának ajánlani Sedan Swiftre? Köszönettel!Turján Ákos |
| 2008-as P. Expert L2H1-re keresek téligumit, kisáruszállító kategóriában, méret: 215/60R16, áruházuk a bevitt adatok alapján nem tud ajánlani semmit. A típus szerinti adatbázist, pedig frissíteni kellene, mert ez a típus nincs benne. Köszönettel |
| Tisztelt ügyfélszolgálat! önöknél rendeltem 4db felnit és hozzá 4db Good Year UG7+ gumit amihez járt volna sapka. Sajnos ez lemaradt. Érdeklődöm meg kaphatnám-e utólag vagy már az akció már nem volt érvényes? Számlaszám:LINE-00611/08 A rendelést rendben megkaptam, köszönöm szépen. Tisztelettel: Komáromi Sándor komaromis@freemail.hu |
| Tisztelt Webáruház! A gépkocsimon Pirelli 150 Studdable Plus, 185/65 R15 88Q jelzésű téligumik vannak.A problémám az,hogy az egyik gumi teljesen használhatatlanná vált egy defekt folyamán, de a többi kitűnő állapotban van. Ezt az egy gumit szeretném pótolni, de valószínűleg a mintázata már kifutott, mert nem találok sehol ilyet. A kérdésem, hogy van-e lehetőség pótlásra, és hogy mennyi lenne az ára. Köszönettel: Nagy Gábor |
| Ja és a felni képe"nagyban" nem a valóságot tükrözi:) |
| Tisztelt Webáruház! Éjjel "fogtam" egy útjelző talpat a 19 colos AEZ EXCITE DARK felnimmel?Lehet rendelni ebből csak kettő darabot és ha igen mennyibe kerül?Előre is köszönöm! |
| Goodyear Nyereményjáték. Jön a tél ! Készüljön fel a kiszámíthatatlanra ! Vásároljon Prémiumot. Nyerjen Prémiumot. A nyereményjáték 2008. október 15. és december 15. között minden vásárló, aki a négy darab személy vagy 4x4-es Goodyear téli gumiabroncsot vásárol, kap egy kupont. A kupont a Kereskedő adja át a Vásárlónak az abroncsok vásárlásakor. A kuponra 2 szervizpecsét és aláírás kerül fel mind a Kereskedés, mind pedig a Vásárló részéről, melynek helye a kuponon jelölve van. A kupont a Vásárló azaz Végfelhasználó tölti ki és postai úton juttatja el a Goodyear Dunlop Tires Kft. postafiókjába, melynek címe a kuponra rá van nyomtatva (Goodyear Dunlop Tires Kft. Budapest Pf: 603 1519). A postai költséget a Goodyear Dunlop Tires Kft. állja. A kupon egyik fele a Goodyear Dunlop Tires Kft.-hez postán keresztül jut el, a másik része (igazoló szelvény) pedig a Vásárlónál marad, hiszen a szerencsés Nyertes ezzel és a eredeti számla bemutatásával igazolja majd a nyeremény átvételekor a nyereményjátékban való részvételét. A nyereményjátékot 2008. december 22-én a Goodyear székhelyén tartott nyereménysorsolás követi, ahol közjegyző jelenlétében a következő díjakat sorsoljuk ki: Fődíj: 1 db BMW 116i típusú személygépkocsi További díjak: 5 db BMW Vezetéstechnikai Tréninget 10 db BMW gyermekülést (12-35 kg). A Goodyear nyereményjátékának részvételi feltételeit, majd a nyerteseket, a www.goodyear.hu/nyeremenyjatek weboldalon 2008. október 15. és 2009. február 28. között tesszük közzé. |
| Tisztelt webaruhaz! Vasaroltam onoknel egy szett dunlop nyarigumit iden augusztusaban de az egyik sajnos egy patkazas kovetkezteben az oldalan megserult(kb egy kisujjnyi darab v-alakban vagodott be, szalserulest-kipuklisodast en nem vettem eszre). Erdeklodni szeretnek, hogy a garancia kiterjed e ilyesmire(a continentalnal olvastam ilyen garanciarol), ha nem van e lehetoseg valamiyen javitasra. Koszonettel B.peter |
| t. webáruház, renault clio III-hoz szeretnék négy acélfelnis szerelt téligumit rendelni futárral, a kiválasztott gumi és felni áron felül mennyi lenne a leszállított felár ? üdv. |
| Tisztelt Webáruház! Szretném megkérdezni hogy a gimik mérteténél mit jelent a PER SZÓ? |
| Üdvözletem! Érdeklődni szeretnék,hogy jelenleg van-e raktáron 4db Barum Polaris 2 téligumi 175/65 R14 82T gumi? 9.350 Ft/db?Ja,és megbízhatóak ezek a fajta abroncsok?Előre is köszönöm a választ! |
| Tisztelt Webáruház! Szükségem lenne 1db Sava Effecta 165/65 R14 79T nyári gumiabroncsra kérem mielőbbi szíves válaszukat. |
| Tisztelt Webáruház! Suzuki SX4 SEDAN (2008)autómhoz való acélfelnihez mekkora méretű kerékcsavar szükséges? Valamint ez is rendelhető utánvéttel? Van e plussz szállítási költsége? Előre is köszönettel! Sumicz Attila |
| Tisztelt Webáruház! Azt szeretném megtudni, hogy ha rendelek 8db good year gumit házhozszállítással akkor 2 kupont kapok-e és, hogy hogyan kapom meg a kuponokat. |
| Tisztelt Autogumibolt!Icon5 felnit keresek 1 db-ot!6,5x15 ET42 nissan almerára való!Előre is köszönöm,várom válaszukat |
| Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy ha nálatok vásárolok 4 db téligumit, mennyibe kerülne nálatok a mind a 4 felszerelése. Köszi. |
| T. Cím. Vettem önöktől 4 téligumit felnivel. Az áru klassz, de nem küldték el a Goodyear kupont. számlaszám: 007766/08 Várom válaszukat . Köszönettel Haraszi István |
| Terepjárómra szeretnék gumiabroncsot vásárolni, futárszolgálattal kiszállítva. Többször telefonáltam,de sajnos nem tudták felvenni:( Örömmel venném ha megkeresne ezzel kapcsolatban valaki! Köszönöm 30 359 23 84 |
| Tisztelt Webáruház!Oktoberben rendeltem önöktöl Kia Ceed-hez acélfelnit,ill. hozzá 20db kerékcsavart.A mai nap felakartam rakni a téligumikat,csakhogy a 20 csavarbol,3db-ot nem tudtam felhasználni,ugyanis nagyon rossz minöségü beene a menet.A kérdésem,hogy kaphatnék 3db jó kerékcsavart ezek helyett a rosszak helyet.Előre is köszönöm. |
| T. Cím ! Köszönettel vettem a megérkezett kuponjaimat. További sikeres munkát. |
| T.Webáruház.Ha mi gumiszerviz vagyunk és szeretnénk az önök által forgalmazott gumikat mi is forgalmazni mi a teendőnk és kaphatunk e további kedvezményt? |
| Bridgestone Turanza 185/60 14 |
| Üdv! Szeretnék néhány szóban őszinte véleményt kérni a jó áron kínált Wanli és Infinity abroncsokról (215/55/16)! Köszönettel... |
| Tisztel webáruház ! Érdeklődnék, hogy 2 db. Kleber Krisalp téli gumi postázási költsége mannyibe kerül Tárnokra ? Köszönöm válaszukat, Üdvözlettel Vajdáné H. Ilona |
| Tisztelt Webáruház! Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek a Dayton DW510 vs. Fulda Kristall Montero téli gumiabroncsokról, az áruk figyelmen kívül hagyásával. Előre is köszönöm! TJ |
| Tisztelt Webáruház! Szeretném megkérdezni ,hogy a rendeléshez szükség van regisztrációhoz vagy telefonon el lehet intézni? |
| Tisztelt Ügyfélszolgálat! Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi rendelést mikor szállítják ki? Tisztelettel: Karácsonyi Sándor Termék: [55536] VREDESTEIN SNOWTAC - 155/80R13 S 79 TL Vásárlás: 4 db - 8200 Ft/db Rendelési időpont: 2008-11-11 20:27:54 A termékek összértéke: 32800 Ft A várható szállítási költség: 3400 Ft Szállítás módja: Futár szolgálat, vagy kiszállítás. |
| Érdeklődnék, hogy Hankook W300 típusú téli gumiból és acélfelniből van-e raktáron 215/65R16-os 4-4 db? Szerelve rendelném. Van a 3400 ft-on felül más költség? Van arra lehetőség, hogy a megjegyzés rovatban feltüntetem azt, hogy jövő héten szállítsák ki, és ezt figyelembe vegyék? Köszönöm |
| T.Wáruház! Azt holvastam korábbi válaszaikban, hogy a kiszállítás költsége 3400 Ft. Megoldható az átvétel, ha csak este és hétvégén vagyok otthon? Üdvozlettel: Wágner János |
| Marshall izen 205/50/17 TÉLI gumit keresek. Érdeklődöm, önök forgalmazzák a típust? Válaszukat várom: csizmadia.peter@flash.hu email címre. Üdvözlettel! Csizmadia Péter |
| Helló ez a gumi peremvédős "FALKEN ZE 512 autógumi" ? |
| Üdvözlöm Önöket!Kérdéseim a következők lennének:(1)Gyártják-e még DUNLOP SP SPORT 9000 MFS tipusú gumit 205/55/16-os méretben?(2)Mi a véleményük,tapasztalatuk erről a gumiról?(3)Küldenek-e Szlovákiába gumikat és a postázási költség mannyibe kerülne? Válaszukat előre is köszönöm. Zsolt,Szlovákia,Dunaszerdahely |
| UAZ-ra szeretnék rendelni legalább 108as terhelési indexü gumit,önök mit ajánlanak/eredeti méret215/90/15C |
| Jónapot kivánok T.Gábor vagyok és az lenne a kérdésem hogy 195/50x15 Fulda Carat Progresso gumi peremvédős-e? és milyen áron tudják ajánlani ?Válaszukat elöre is köszönöm.Nagyon gratulálok az oldalukhoz. |
| udv erdekelne 2 db 15.0/55-17 teherbirasu gumiabroncs mezogazdasagi gepre....kerem segitsenek |
| Tisztelt Cím! Egy nem "peres"gumi(pl.165r13)milyen "per"értéknek felel meg? 165/100,esetleg 165/90 ... Köszönettel:fenzol |
| Tisztelt Megrendelőink! Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy 2008. dec. 20.-a 2009.jan 05.-e közötti kiszállításokat a futárszolgálat szabadságai miatt nem tudjuk teljesíteni, ezért az ezen idő alatt leadott megrendelések kiszállítása csak 2009. jan 5.-e után lehetséges. |
| Tisztelt Webáruház! Szeretnék Opel Astra GCC autómhoz (1998)4 db lemez felnit téli gumival együtt vásárolni. Segítségüket kérem, hogy az autóhoz milyen felnit ajánlanak. Nyári gumi mérete amit szintén Önöktől vettem 195x60x15. Téli gumiból 195x65x15-ös méretet szeretnék Köszönöm segítségüket. Meleg Pál 70/548-2849 |
| Árajánlatkérés Universal 445V traktorra 2 db hátsó köpeny 11,2/10-28 méretben Köszönöm |
| Üdvözlöm Önöket! Kérdésem a következő lenne:Körülbelül mennyi az át futási idő önöknél a megrendeléstől kezdődően a kiszállításig!Köszönöm válaszukat! |
| Kedves Autógumiboltosok! Nyárigumi vásárláshoz kérném segítségetek. Új Audi A4 2.0 T (183 LE) autóm van. Méret: 225/50/17. Amiket én néztem: Good Year Eagle F1 GSD3. Michelin Primacy HP. Michelin Pilot Prymacy. Pirelli P7. A Good Year most nagyon jó árban van, de fogalmam sincs milyen gumi. Eddig Michelin gumikat használtam. Melyiket javasoljátok? Előre is köszi a választ: Sanyi |
| Michelin 205/55/16 Primacy 3 db rendelhető e? Szállitás ? |
| Tisztelt Megrendelőink! Szeretnénk türelmüket kérni a megrendelések feldolgozásával kapcsolatban, mert folyamatosan dolgozzuk fel azokat, de a sok megrendelés miatt lassan tudunk haladni. Telefonon sajnálatos módon már nem tudunk megrendeléseket fogadni a folyamatos visszahívott ügyfelekkel való egyeztetés miatt. Köszönettel: Tyre-Trans Kft |
| niva gumi ára |
| Nyári gumiabroncsot szeretnék rendelni. Érdeklődnék legrosszabb esetben milyen gyártási évű abroncsra számíthatok (2008. évi gyártásnál régebbit nem szeretnék venni.Tudják ezt garantálni?) Köszönettel |
| Udvozlom Onoket. Egy kerdes.Mennyibe kerul 4db. BARUM BRILLANTIS 185/65/14 hazhozszallitassal? Sz-Sz-B megye. |
| T. Forgalmazó! A 03. 16.-án megrendelt 4 db BFGOODRICH G FORCE autógumit kifogástalan állapotban és minőségben megkaptam. Az Önök korrekt árai és szolgáltatásai, jó minőségi termékei, ill. széles termék és ár paletta arra késztet, hogy minden ismerősömnek ajánljam Önöket! További munkájukhoz sok sikert kívánok! T. Németh Tibor |
| Szlovákiai szállítás A megrendelés feldolgozását követően, a megadott e-mail címre vagy Fax számra elküldjük a számla másolatát. A számlán feltüntetett összeget utalja át bankszámlánkra, a számla sorszámának feltüntetésével, mert csak így tudjuk az átutalást azonosítani. A számla ellenértékének beérkezése után DPD futárszolgálattal szállítjuk ki Önnek a megrendelt termékeket. A házhozszállítást kérheti az Szlovákia bármely településére. A futárszolgálat hétköznap, munkaidőben szállítanak, 8-17- ig, ezért kérjük olyan címet adjon meg a szállítási adatoknál, ahol napközben Ön vagy meghatalmazottja (pl. ismerős, rokon) át tudja venni a küldeményt. A számlát minden esetben a vevő adatoknál feltüntetett számlázási névre, címre állítjuk ki. Az eredeti számlát a gumiabroncsokkal együtt küldjük el Önnek. Szállítási költségek Szlovákia területére. 1 csomag 30Kg-ig, (ez általában 2db abroncs) 17,00 euro Így normál méretű abroncsok esetében a 4db abroncs szállítási költsége 34,00 Euro |
| Üdvözlöm Önöket Keresnék Hankok Ventus K102 nyári gumit,215/55/16-os méretben 1db-ot újat! Ha jól tudom ez egy régebbi típusú gumi! Önöknél estleg találhatnék még ilyet,esetleg tudnának rendelni?Ha igen lesz szíves árat is írni!Válaszukat előre is köszönöm! Üdv. |
| Tisztelt Gumibolt! Szervizükben olajcserét is vállalnak? Fiat Punto 2004-es 1242 cm2 a gépjármű. Motortisztító folyadékra is szükség lenne. Érdeklődnék milyen árakra számíthatok? Köszönöm válaszát! |
| T.forgalmazó! Érdeklődöm,hogy a Falken ZE912 guminak van e peremvédője?A méret 205/55R16 91V.Válaszát előre is köszönöm! |
| Érdeklődni szeretnék, hogy Debica l65x70 R/14 es gumi 4 db mennyibe kerülés szerelési dij acélfelnire mennyibekerülne,időpont egyeztetés szükséges e ? Köszönettel |
| 2 db Michlein pilot primancy 215/55 R16 97W jelölésű gumit szeretnék vásárolni! elérhetőségem: info@kobormacska.hu |
| Tisztelt Gumibolt! Szervizükben olajcserét is vállalnak? Fiat Punto 2004-es 1242 cm2 a gépjármű. Motortisztító folyadékra is szükség lenne. Érdeklődnék milyen árakra számíthatok? Köszönöm válaszát! |
| T.Forgalmazó, 215/45/17 gumi szeretnék vásárolni Falken 912 ze,Fulda Carat Exelero közt nem tudok választani. Árban megfelelne mindkettő,tapasztalat esetleg a 2 gumiról?Köszönettel Laci |
| Az a kérdésem,hogy 14 colos felnim van de nem lehet rátenni 13 colos gumit? |
| Üdvözlöm Önöket! Érdeklődnék, hogy az autómon 155/80 r13-as gumik vannak, de az egyik első gumim szálszakadt lett és szélesebb gumikat szeretnék előre helyette rakni. Megengedett-e, hogy az első tengelyen lévő gumik mérete nagyobb legyen mint hátul? Pl.: elől 175/70 R13 hátul 155/80 R13. Üdvözlettel Komolai Zoltán |
| Tisztelt Forgalmazó Győrből szeretnék 4 db nyári gumit rendelni Ford Fiesta autómhoz.Érdeklődni szeretnék, hogy a szállítási dij mennyi lenne? Üdvözlettel Bék Béláné |
| Kedves Autogumibolt, a kerdesem az lenne, h gepjarmuvem 5*100as osztokorrel rendelkezik, de hozzajutottam 5*112es felnikhez. Letezik olyan modosito mely segitsegevel fel tudom tenni ezeket a felniket?! Köszinettel: Drezic |
| Üdv: Több különböző eltérő információ után a kérésem a következő. Hogy kell szakszerűen tárolni a gumi abroncsot , fektetve egymáson vagy hogyan? Köszönöm a majdani válaszukat. Merl László |
| Tisztelt WebÁruház! Gyárilag első szereléses Kumho nyári gumi kb. 55 ezer km-t futott. Bordázata még határeset szinten sem indokolja a cserét, de idén már 9 éves lesz. Érdemes-e csak a kora miatt újat venni, vagy még bevállalhatja a nyarat? Köszönettel: Radián |
| Tisztelt forgalmazó! Önöknél rendelt 4db Fulda 165/65 R13 méretü gumik rendben megérkeztek. Köszönöm korrekt,megbízható ügyintézést, termék áráról nem is beszélve. Nagyon meg vagyok elégedve,másnak is ajánlani fogom. Üdvözlettel: Csabi Zoltán |
| Tisztelt Webáruház! Kérdésem az, hogy az Önöknél jelenleg kapható Hankook W440 185/65 R14 T típusú gumit mikor gyártották. Köszönettel: D Tóth Balázs |
| Tisztel Webáruház! Érdeklődnék, hogy van-e Önöknek jelenleg készleten 4 db. Fulda EcoControl gumiabroncs 185/60 R14 82T méretben? Köszönettel: Katzenberger Péter |
| Tisztelt Webáruház! Érdeklődöm, hogy az önök által forgalmazott Enzo H vagy Dezent V alufelnik alkalmasak-e Suzuki SX 4 sedan tipusú autómra? Az autón 195/ 65/15-ös gyári gumi és felni van. Az ugynevezett ET szám 48 vagy 40 között mi a különbség és melyik való az autóra? Köszönettel: Tóth László |
| Üdvözletem!Érdeklődöm,hogy a vw174 Replica felni 14 coll 5X100 méretben rendelhető-e? Ha, igen szeretném tudni,hogy a középrész tartalmaz-e márkajelet,vagy üres.Üdv: Szücs László |
| CONTINENTAL ECOCONTACT 3 195/65R15 91H jelű gumiabroncs vásárolható- e Önöknél.A gumin milyen adatok, jelek olvashatók? Mennyi az ára? |
| Tiszteletem! 195/60 15 nyári gumit keresek, átlagos családi autóra, átlagos használatra, csendeset, energiatakarékosat. A 15.500 Ft alatti árkategóriában Önök szerint melyik a legjobb választás? Köszönettel: Péter |
| Tisztel Webáruház! Érdeklődnék, hogy 205/55 R16 méretben melyik gumit ajánlanák, Pirelli P6 Cinturato, P7 Cinturato (Ezek között mi a különbség?), Goodyear Efficient grip, esetleg más? Melyik a legjobb egy Audi A4 1.9 TDi-re? A P6 megfelelő lenne, mert önöknél az a legolcsóbb? Köszönettel: H. Zoli |
| Üdvözletem, 2 fajta önök által (igen jó áron) forgalmazott gumi érdekelne 175/60R13 méretben, névszerint Falken SN 828, Fulda EcoControl. A kérdésem az lenne: melyik kopásállóbb, komfortosabb, jobb a 2 közül? Van-e épp raktáron valamelyikből? Köszönettel: V.Péter |
| Tisztelt webáruház! A Pirelli P6 Cinturatoban gondolkodtam, 205/55 R16 méretben, mert az önöknél nagyon jó áron van, de azt olvastam, hogy kis és középkategóriás autókra szerelhető. Nem tudom, hogy az én Audi A4 1.9 TDi-m belefér-e ebbe a kategóriába, tehát, hogy nyugodtan feltehetem-e vagy inkább akkor P7? Köszönettel: H. Zoli |
| Tisztelt Webáruház! Érdeklődnék, hogy 195/45 R16-os méretben van-e készleten Önöknek nyári gumi (4db) a következőkből: Goodyear Eagle F1 GS-D2, BF Goodrich G-Force Profiler vagy Dunlop SP Sport 9000. Gyors válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel Gy. Judit |
| Tisztelt Webáruház! A kérdésem az lenne, hogy a lenti két gumi közül melyiket ajánlanák jobban?Melyiket vegyem meg? 195/65R15-ös méret 2004-es Seat Toledora -Barum Bravuris -Hankook K105 Köszönettel:D.Béla |
| Üdvözlöm.Terepjáróra keresné króm felnit 15/16" ban . 8 J vagy vmi hasonló. Patrol GR re kellene.Mit ajánlana ami beszerezhető ? |
| Tisztelt Cég! A következő méretről szeretnék kérdezni: 165/65 R14 79T. Gumivásárlás előtt állok.Ha én nem pont ebben a méretben szeretnék venni gumit,akkor mi az a méret,aminek feltétlenül meg kell maradnia?Szerintem az R14-nek!?Önök ehhez a fenti mérethez milyen eltérő min. és max. méretet ajánlanának nekem?Köszönöm válaszukat!Amúgy nagyon jó a webáruházuk!!!Átlátható,egyértelmű! |
| Tisztelt Webáruház! 175/65 R 14 82.T EP nyári gumit keresek Ford 2004 évjárat 1 db kellene használt vagy új. Köszönöm a szívességet B.István |
| Érdeklödnék 235x30x20 gumi iránt? |
| Tisztelt Cég! Autóm Fiat Punto I..Arra lennék kiváncsi,hogy milyen tartományban mozoghatok?!Különben,ha autótípust nem adtam volna meg,akkor általánosságban mire kell figyelni egy abroncsméret váltásakor?Vagy ez mindig típusfüggő?Én az hittem eddig,hogy igazából csak a col számít.Az én esetemben a 14.Remélem értik kérdésemet?Köszönöm. |
| Tisztelt Uram! Érdeklődni szeretnék, hogy szabad-e előre a két oldalra különböző sebesség indexű gumikat feltenni. Történt ugyanis, hogy megpadkáztam a jobb első kereket, és egy dudor keletkezett rajta(szálszakadás), és pótolnom kellene. Rengeteg helyen érdeklődtem, és állítólag már a gyártó sem gyártja azt a méretet, ami nekem kellene (Bridgestone 195/60R15 88 V). Mi lehet a megoldás, párban vagyek újakat, vagy nem gond, ha az egyik H-s, a másik pedig V-s, mert ugyanilyen H-s létezik. Köszönöm előre is válaszukat! |
| Szeretnék érdeklődni, hogy Dunlop SP Winter Response 175/70 R13 rendelhető 2db, is milyen árban.Köszönöm. |
| Kérdésem lenne önnökhöz kérem legyenek segitségemre.Vettem egy suzuki sx 4 autótt egy éve 50000e km van most benne és totálisan vászonig kopottak az első kerekei, vissza mentem a kereskedelemben ,hogy ez nem normális ilyen kopás a gumikon ami van. Ők azt monták ők is észlelik hogy már 40-50ezer km nél gumit kell cserélni így mondtam hogy fogyasztó védelmi felőgyelethez fogok fordulni, mire közölték keresem meg a forgalmazott.Így most kérdezem ,hogy önnökhöz vagy a fogyasztófelügyelethez forduljak jogorvoslatért? Várom válaszukat : Tisztelettel :Bódiné Hegedűs Ibolya Így most kérdem ,hogy |
| Tisztelt Áruház! Az autómon 195/55 R 15-ös gumik vannak,de gondolkodom, hogy 16" felit vegyek,a feleni szélessége 7-es amit kinéztem, mekkora gumit kell rá vennem,hogy azonos legyen az eredeti méretemmel. Tizstelettel József |
| Tisztelt Autógumibolt! A napokban rendeltem 2 db Pirelli 225/45 R 17 méretű gumiabroncsot, melyet egy sajnálatos 18" csere után ma kaptam meg. Köszönöm az ismét gyors és precíz hozzáállást. Észrevételem - bár meg vagyok Önökkel elégedve, hiszen régóta innen vásárolok - a következő. A gumi alatti piros sávban "Ajándék: Termo bögre." kerül említésre, ám ezt nem kaptam. Kérdezem: lehetséges e, hogy ezt Postán elküldjék részemre? Köszönettel: Tiger Zoltán |
| Köszönöm megtisztelő válaszát, valóban, ez a tény elkerülte figyelmemet. Elnézést kérek. |
| szeretném kérdezni,hogy melyik gumifajtát ajálják c-s be aminek a legjobb a teherbirása??kisteherautóra kellenne . köszönöm |
| Suzuki Sx4 sedan autóra könnyűfém felniből felszerelhető 5×110×65 15'méretű ? B omega kombi gyári felnije volt. |
| Üdvözlet! GoodYear Hydragrip 215/55R16 boldogtalan tulajdonosa vagyok.Idén májusban vettem, 20 ezer km van bennük. Kisúlyozás után néhány 100 kilométerrel ismét rezegni kezd a kormány. Az autó futóműve megvizsgálva, beállítva- a gumis szerint ez a gumi sajátossága nincs mit tenni- típushiba, rosszul kopik. Elég szörnyen hangzik egy jónak mondott gumiról. Mi az Önök véleménye? Mit tehet a magát kissé rászedettnek érző vásárló: ilyen erővel egy kínai márkát is választhattam volna- fele ennyiért...És lehet hogy még jobb is lenne |
| Köszönöm válaszukat! Akkor viszont mi lehet a hiba oka? Lehet hogy a gumis csapat végez valamit rosszul? Bár meg kell mondanom, hogy centírozás után egész tűrhető volt a gumi, de egyre erősödik a vibráció. Létezik olyan eset, hogy a súlyok elmozdulhatnak? Azért kérdem mindezt, mert ha van értelme, lehet hogy más gumishoz fordulok. Ha a gumi hibája, akkor viszont ismét kidobtam 6000 Ft-ot feleslegesen.. |
| Tisztelt Cím! Toyota Camry Hybridhez keresnék téli gumit 16 collos alufelnire. A minőség lenne a lényeges, illetve az, hogy -mivel igazán csendes az autó és minden zaj hangosnak tűnik - a gördülési zaj minél kisebb legyen. Mit tudna ajánlani milyen gumit válasszak. Válaszát előre is köszönöm. |
| lada niva arajanlatot kerek |
| 195/65 R15-ös méretben keresk télgumit. A Sportiva Snow Win gumikról mi a vélemény? |
| 155*70*13 Minerva négyévszakos autógumit mi modon tudnák rendelni,mivel az internetes oldalukon találtam ilyen méretet: várom válaszukat.Köszönettel: Gurdon Ferenc Alsóörs |
| Tisztelt Hölgyem, Uram!! Vettem egy nagyteljesítményű sportkocsit. A hátsó tengelyen lévő gumik már kopáshatáron vannak. Az első tengelyen teljesen új, de számomra ismeretlen márkájú 235/40/18-as Avon zz3-as típusú gumik vannak. Kérem tanácsukat, hogy jó szívvel vehetek hátra ugyanezt a márkát, vagy más típust érdemes vásárolnom önöknél. Köszönettel. Üdv.Kiss Péter |
| Hali azt szeretném kérdezni, hogy a téli gumit mikortól lehet feltenni? |
| Tisztelt Cím! T-25-ös traktoromhoz keresek 12,5x 28-as gumiabroncsot.Sajnos az oldalukon nem sikerült megtalálnom az árát és hogy kapható e..Kérem,szíveskedjenek megírni nekem. Válaszát előre is köszönöm. |
| Jonapot azt szeretnem megerdeklodni hogy mennyiert javitsák az alu felniket mert nekem lenne negy darab ami javitsara szorulna az a gondja hogy fekelesnel beráz, nem tudom lehetne ezt orvosolni ha igen akkor mennyi lenne? elore is koszonom Tisztelettel Hamko Gabor |
| volt már valakinek HAIDA márkáju gumija? miért van az hogy 40km/óránál ugy nyikorog mintha 100 al mennék? |
| Hat az a helyzet hogy a fek tarcsam uj es afekezesnel olyan 90km/h átol felfele csinalja, most atraktam a lemez felniket es azzal nem raz be ebbol gondoltam hogy a felni a gond |
| Tisztelt Cég! Szeretnék Continental TS 830-as gumit vásárolni, de nem tudom, hogy a "SEAL" megjelölés mit takar... Kérem segítségüket! |
| Az önöktől rendelt gumiabroncsok milyen gyártásiidővel rendelkeznek? Főleg a Sportiva Snow WIn és Hankook W440-es re gondolok 195/95 R15-ös méretben |
| Tisztelt kereskedés! Azt kérdezném, hogy a gumik mellett feltüntetett "ajándék" mennyire valószerű? Tehát, ha én Pirelli P7 Cinturato 205/55 R16-os gumit szeretnék vásárolni, és mellette fel van tüntetve hogy "ajándék:ingyenes házhozszállítás" akkor ez ténylegesen ingyenes vagy fizetni kell? |
| DEZENT alufeninél mit jelenz a NANO TECNOLÓGIA? Szeretnék vásárolni. |
| Tisztelt Kereskedő! Kérem segítsen. Nekem utánfutóhoz lenne szükségem gumira. Eredetileg orosz gumik voltak rajta. Mindegy milyen nemzetiségű a gumi csak legyen. Valószinűleg Diagonál a gumi. A méretek:4,00-10,0. K-96modell PR-4 1988-ban gyártott. Ártol függöen kettő vagy háromra lenne szükségem. Köszönöm a válaszát. pjadikanatol@t-online.hu Köszönöm előre is a segitségét. |
| Mi a különbség a Dunlop Sport 300 és 300E között? 205/60/16 92H Sport 300 1db kellene,rendelhető-e valahol? |
| Ha személyesen elmegyek a gumikért akkor változik az ár? |
| A szállítás 850Ft/db, ha 4db gumit veszek? Vagy az ajándék? Kell fizetni a szállításért? |
| Szeretnénk megrendelni azt az 1 db raktáron lévő Dunlop Sport 300 205/60/16 92H gumit 19.900.-Ft-ért, azonban a webáruházuk keresője nem adja fel lehetőségként. Gondolom azért mert már csak 1 db van belőle. Mi módon rendelhetjük meg? |
| Tisztelt Autogumibolt! Tanácsért fordulok Önhöz. Opel Astra Caravan szgk.-hoz ami 15"-os felnivel van szerelve, szeretnék nyári gumit vásárolni, és a hatalmas kínálatból sikerült két típusra szűkíteni a választást, viszont itt elakadtam. Az egyik a DUNLOP SP Sport01 195/50R15 a másik a ROADSTONE N2000 195/50R15. A végső választás szempontjai a stabilitás, irányíthatóság, vizes úton biztonságos haladás, és a kopásállóság. Nyilván a fent megjelölt két gumira vonatkozólag hiszen tisztában vagyok azzal, hogy egyik sem MICHELIN árkategória. Szóval a kérdés, hogy a két lehetőség közül Ön melyiket ajánlaná inkább, és miért. Válaszát előre is tisztelettel megköszönöm, Üdvözlettel: sf |
| Honnan tudom melyik abroncs van raktáron? |
| Szállítanak Budapestre is autógumit, vagy van e olyan társcégük ahol ezeket pl. egy gumiszervízben fel is tudom rakatni. Köszönettel: K.I. |
| Üdv. A kérdésem az volna,hogy a dunlop sp sport01-ből van-e jobbos balos oldal megkülönböztetve?Mert én 4 kopp egyformát kaptam. |
| Tisztelt Autógumi fórum! Tegnap rendeltem Önöktől WANLI S1088 gumikat.Eddig nem hallottam erről a típusról, de mivel jó az ára (inkább szuper) és jól is néz ki a mintázata (hozzáértő vagyok), gondoltam kipróbálom. Aztán utánaolvastam egy-két helyen és aggódva láttam, hogy a legtöbb használó igen rossz kritikával illette. Ezek szerint nem túl biztonságos száraz úton, nedvesen meg csak korcsojával a lábon közlekedjünk vele! Mit javasol? Azért egy normálisan vezetőnek megfelel, vagy tuti kipusztul a családom, ha ezt használom? Válaszát várva maradok tisztelettel! |
| Köszönöm gyors válaszát a WANLI-val kapcsolatban! Megfogadom a tanácsát a "zajártalom" miatt, de kérem segítsen, hogy hogyan tudom a korábbi rendelésemet megváltoztatni!? És még egy kérdés ha nem haragszik: Az hogy egy gumi zajos, befolyásol valamit pl. az audioélvezet terén? Én korábban nem figyeltem erre, így nem is tudom összehasonlítani. De gondolom annyira nem lehet hangos, hogy ne legyen hallható a Bartók rádió. Segítségét köszönöm és gratulálok hogy még ma is dolgozik!:-) |
| Érdeklödöm,hogy a 185/65R14-es gumihoz jó e a5 1/2J14H2 ACÉL FELNI.Tipus:F Astra1995-ös.Köszi afelvilágositást. |
| Renault thaliára 175/65 R 14 MICHELIN ENERGY SAVER gumiról mi a véleményük. |
| Köszönöm NANO tec válaszát.Csak a DEZENT A felni készül nano tec tecnológiával? AEZ WAVE vagy DEZENT J nem?Ha felnit gumit rendelek a szerelés dijtalan ezt tudom.Mennyi aszállitás?Ha drágáb szelepet akarok a különbözetet fizetem stjmmel?Tisztelettel Várady gyuri |
| Mi a 185/65 R14 téli gumi váltómérete, Nissanomon van ilyen, tudnak segiteni? |
| Azután érdeklődnék Szigetvárra 4DB terepjárógumit mennyiért tudnának leszállítatni??? |
| 185/65R15 88T méretű gumiabroncsok közül mejek a puha abroncsok mejek nem ráznak? INFINITY TIRES FALKEN FULDA ECO CONTROL ??? Ezek a gumik 2010gyártásuak e? Tisztelettel Várady Gyuri |
| 14"-os alufelnire megfelelő méret-e a 175/65-ös méretű Michelin gumi?(Típus:Skoda Fabia 1.2) |
| Ajándék Üzemanyag utalvány. Hajtson rá a 9.000 - 24.000 Ft értékű ajándék üzemanyag utalványokra. Vásároljon 4db MICHELIN nyári gumiabroncsot 2010. március 22. és 2010. május 15. között. Az akció 2010. március 22-tôl 2010. május 15-ig tart. Az ajánlat legalább 4 db MICHELIN nyári gumiabroncs vásárlása esetén érvényes. Az üzemanyag-utalványokat az OMV International biztosítja. Az akcióban történő részvételhez, kérjük,töltse ki a gumiabroncs-kereskedőnél található részvételi szelvényt!( Interneten történt rendelések esetében a számlához csatolva találja) Az ajándék üzemanyag-utalvány bruttó értéke a vásárolt 4 db gumiabroncs méretétől függően változik: 19-col és annál nagyobb = 24 000 Ft; 17–18-col = 18 000 Ft; 15–16-col = 12 000 Ft; 13–14-col = 9 000 Ft. További információért és a részletes részvételi szabályzatért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (46/555-484) vagy látogasson a www.michelin.hu weboldalra! |
| 4db alufelni+ 4db nyári gumi vásárlása esetén ha előre utalással fizetek és házhoz szállítást kérek: Mennyibe kerül a szerelés+centirozás? A szelepek + csavarok a felnihez? És a szállítás? |
| Új (VI-os) Golfra keresek komplett alu kerekeket. Legesélyesebb: Dezent V (7x16" ET 40, esetleg 48)+ gumik: Good Year Optigrip 205/55R16 H, vagy Excellence (ua.). Komplett rendelés (4db felni + gumi + csavarok) esetén a szerelés és centírozás (esetleg a szállítás az Optigripnél plüss helyett)ingyenes? Ezek vannak-e raktáron, mennyi a szállítási idő? |
| Helló! Nekem a Hankook V12 Ventus gumi érdekelne 215/40R17-be (van e raktáron, mennyi idő múlvan mehetnék). Meg tudtok e szerezni Octaviára 8cm-es kerékőr csavarokat mert van egy 3 cm-es nyomtávolóm? |
| Ha komplett kereket rendelek(alufelni+gumi), és ha olyan gumit választok aminek most a szállítása ingyenes, akkor az az egész kerékre is érvényes? |
| Köszönöm előbbi válaszát! Mennyire kötött a bejelentkezési idő mert én elég messziről mennék (útba esik) és csak kb időpontot tudnék adni az érkezésre? 2 db gumi felszerelése és 2db centírozása mennyibe fájna?? |
| dezent re 6,5x16 4x100 et45 és good year eagle f1 gs d3 205/55 r16-ból van 4-4db? |
| Kedves Szakember! A segítségedet szeretném kérni abban, hogy 175/65 R14 méretben melyik gumit válasszam. Köszi. |
| Azután érdeklődnék hogyha 4db dezent6,5X16 ET50 5*108*63,3 alufelni rendelésekor a csavar anyák hozzá járnak vagy azt külön kell megvásárolnom? |
| Jó napot kívánok!Azt szeretném kérdezni,hogy alufelni vásárlása eetén,a csavarok is benne vannak az árban,vagy külön meg kell vásárolni.Előre is köszönöm! |
| Üdv! 205/55 R16-os abroncsot szeretnék vásárolni 2001-es Mondeomra. A választék szélessége miatt nehezen tudok dönteni, hogy melyik márka/típust válasszam a 20.000 ft/db-ig kategóriában. Elég sok tesztet olvastam, de ez se könnyítette meg a döntésemet, ezért kérdezném a szakembert. Szeretek sportosan vezetni, de nem gyilkolom a gépet és szeretném ha csendes lenne. A választ előre is köszönöm! |
| Érdeklődnék, hogy 195/60R15 Fulda Carat Progresso abroncs van-e jelenleg raktáron, ha nincs milyen határidővel tudnak szállítani? Üdv. K. Bálint |
| Érdeklődnék, hogy 175/65/R 14 gumiban a Barum, vagy a Nokian I3 jobb e? Mi a vélemény a Nokianról? |
| Ha michlein gumikat vásárolok, akkor tuti kapok üzemanyag utalványt, amit az OMV kúton levásárolhatok? Vagy csak soroláson veszek részt! Hogy mükődik ez pontosan? |
| Tisztelettel.Mejik a jobb gumi?Cotinentál Eco Contact3 MO vagy Michelin Energi Saver?Ha grande puntóra rendelek alufennit gumival a fémszelep árának a különbözetét kel fizetnem? Felfogató csavarok járnak hozzá?Ezek a gumik 2010es gyártásuak?Conti MO os gumit már vettem tőletek amire azt mondtátok hogy erősebb oldalfalu ami nem igaz.Küldenél árajánlatot?DEZENT L siver 6x15 ET44 4x100 56.5 középfurat.Gumi 185/65 R15 88T vagy conti eco3 MO vagy michelin e saver szelep fém +szállitás BUDAPESTre nagyon köszönöm előre is Tisztelettel vársdy gyuri 62éves |
| Üdv! Ugorjunk neki még egyszer a kérdésnek: 4db Felni + gumi esetén érvényes-e a gumira vonatkozó ingyenes szállítás a komplett szerelt kerékre (Good Year Excell.205/55R16H). A válasz függvényében születik meg a döntés a gumi fajtájáról (Excell.-Optigrip). Köszönöm előre is! |
| Renault Megane 2-re ET45 vagy ET35-ös felni való a Dezent re 6,5x16 4x100-as felniből 205/55 r16 gumihoz? |
| Szép jó napot kívánok! Telefonon is próbáltam érdeklődni, de sajnos mindig foglalt volt. Ha nem találtam a felni keresőben Marutira valót, az azt jelenti, hogy nem lehet kapni? Valamint érdeklődnék, hogy az akciós Hankok 145/70R12-es gumi van-e raktáron? ELőre is köszönöm a választ! |
| Tiszteletem! Sava 165/65/R13 abroncs érdekelne .Kérdésem az lenne hogy raktáron van-e,és amennyiben nincs mikorra várható ha rendelést adnánk le erre a gumira!(4db természetesen) Köszönöm! |
| VW sharanra 7x16 5x112-es alu felnit szeretnék vásárolni Dezent Ri dark tipusut kérdésem hogy milyen ET számut?és hogy van-e raktáron köszönöm. |
| milyen gumi a minerva |
| Üdvözlöm! hankook téli gumit néztem ki magamnak 155/70 r13-as méretben.kérdésem az lenne,hogy érdemes most megvennem a kinézett gumikat,vagy várjam meg a szeptembert?akkor esetleg olcsóbb lesz vagy ugyan ennyi lesz az ára?válaszát előre is köszönöm. |
| holnapi rendeléssel mikorra szállitják vagy miskolcon mikor vehető át? |
| Üdvözletem! Érdeklődni szeretnék Bridgestone Turanza ER300 Ecopia gumiabroncsról 205/55R16 méretben, hogy elérhető lesz-e a közeljövőben és milyen áron (91H indexben - Nem tudom van-e valami hátránya, ha nagyob sebességindexűt vásárolok) Köszönöm! |
| T.cim.Elküldtem a regisztrácios adatlapot kitöltve kb 3 hete és emailt is irtam 19.-én,de egyikre sem jött válasz.Mi ennek az oka? Üdv. |
| Verőfényes szép napot! Nagyon meg vagyok elégedve az áraikkal. Ha a kiszolgálás is ilyen remek beírok önöknek 1 piros pontot. Azért lenne kérdésem is,ha ma megrendelem önöknél az alukereket+gumit,de én csak Ápril.7-éntudom átvenni.Mennyiben jelent ez gondot? És a kiszállítás fizetés hogyan történik? Nagyon megköszönném a pár soros válaszát. Tov:szép napot. |
| Üdvözlet! Érdeklődnék,hogy Opel Corsa B.tipus 1.2 16V 165/70R13 méretre milyen nyári márkákat ajánlanának.A régi Firestone F590 volt,alapvetően elégedett voltam velük,bár talán kissé gyorsabban koptak.Amikkel szemezgetek: 1.GoodYear duragrip 2.Michelin Energy Saver 3.Firestone Multihawk 4.Continental Ecocontact A gumis,ahol szerelni szokták az abroncsaimat a Kléber-t ajánlotta. Önök melyiket ajánlják jó szívvel kopás,vizes tulajdonság és gördülési zaj szempontjából. Ha van más javaslatuk, akár a felsoroltakon kívül is. Köszönöm! |
| Jó napot van raktáron 4 db dotz shuriken 15 colos alfa romeora valo 4x98 as osztokörü alufelni? meddig tart az akció? |
| Üdvözletem! Opel Astra G-re vásárolnék használt 16" alufelnit gumival ismerőstől, ő 205/55-tel használta. 16"-os felnire azonban a gyári megadott érték 195/55 vagy 205/50. Gumiabroncs váltóméret kalkulátor szerint az eltérés a gyárihoz képest (185/65 R15) +10mm, a gyárilag megadott 16"-os 205/50 pedig -10 mm lenne. Érdeklődnék, hogy ez a plusz egy centi nagy probléma, vagy elhanyagolható? Fizikailag elfér gumis szerint is, fogyasztás, viselkedés, kopás érdekel. Miért jobb a gyári megadott mínusz egy centi? Vagy 195/55 lenne a legjobb választás (-1 mm)? Válaszát előre is köszönve: BreadPit |
| Segítségüket szeretném kérni. Fiat Seicento Sporting autómra szeretnék 4 db Pirelli nyári gumit vásárolni. Az eredeti gyári gumi méretek: 165/55 R13. Más méret is alkalmas erre a típusra? |
| Meddig tart a nyárigumi akció a 18" os infinity 225/40 felniből? |
| VW sharanra 7x16 5x112-es alu felnit szeretnék vásárolni Dezent Ri dark tipusut kérdésem holnapi rendeléssel mikorra szállitják vagy miskolcon mikor vehető át |
| Üdvözletem! Az lenne a kérdésem , hogy a SAVA PERFECTA nyári gumi 155/70 R13 4db rendeléshez Budapestre is jár az ingyenes kiszállítás ? Köszi. |
| Egy régi passatra szeretnék 175/70/13 méretű nyári gumit. Mit ajánlanátok. Én a Klebert és a Fulda-t néztem ki. Melyiket ajánlanátok, vagy ezek helyett melyik méásik fajtát? Köszi |
| Tiszteletem! Első szerelésű 195/55 R16 87V Dunlop Sport 3000-es gumim megérett a cserére (2002-es gyártású). Látom még mindig él ez a mintázat (ill. 3000 A lett), de elég drágának tűnik, tudna javasolni hasonló/jobb tulajdonságokkal bíró gumit 20000 Ft körül? Mivel 200 felett nem megy a kocsi, szerintem H indexű is elég lenne. Fontos lenne a jó oldaltartás, munkába járáshoz sokat kanyargok, és a jó kátyútűrés, mert sajnos a Róbert Károly körutat sem tudom kihagyni (meg persze a lassú kopás és csendes futás). Egyben azt is elárulhatná, hogy a 205/55 R16-os ugyanolyan típusú gumik miért sokkal olcsóbbak, mint a 195-ös? Válaszát előre is köszönöm! |
| Segítségét kérném a következőkben. Hyundai Tb Get-hez kellene nekem lemezfelni és hozzá való nyárigumi.Jelenleg téligumi van rajta 165/70/R13-as méretben. Milyen lemezfelni kell hozzá? Illetve egy olyan kérdésem van, hogy használt felniük van e és ha igen esetleg csere megoldható e? Mert van egy garnitura lemezfelnim twingon volt azt hiszem 5,5X14 4X100 ET 36-os, ezen van egy 90%-os Barum téligumi 155/65/R14-es méretbe. Beszámolnak e ilyesmit? Köszönöm a segítséget. Üdvözlettel ZsotDkeszi |
| Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy 195 60 15 Dunlop sp Sport 01 gumihoz 4 db-hoz nem lehetne ingyenes házhozszállitás kérni ajándékba? |
| Érdeklődnék hogy 215/55R16 Wanli S1088 (12990Ft/db)4 db gumi van e Miskolcon raktáron? Amennyiben nincs rendelhető még? Mikorra? Köszönöm! |
| Szeretnék venni egy 205/40R17-es nyári gumit , de nem tudom hogy megbízhatok-e a Taiwani Federal 595 abroncsban. Kiváncsi lennék pl. , hogy mennyire hangos , v. hogy nincs-e valami típushibája. Sajnos az előző az nankang márkájú volt , de 1 évet bírt csak. |
| Üdvözlöm! Ford Focus Kombira (1.6 TDCI 110LE) lenne szükségem nyárigumira 185/65 r15-ös van rajta jelenleg, így ebben a kategóriában nézegetem a gumikat, de igen nagy a kínálat. Középategóriában gondolkdok, nem hajtjuk olyan sokat a kocsit, így a magas ár miatt az ajánlott Michelin, Goodyear-t sajnos kizártam. Kelly-t ajánlották, hogy a Goodyer gyártja és hasonló minőség, mások a Vredestein-t, Firestone-t dícsérik ill még a Hankook-ról is jókat hallottam. Ezek közül melyiket ajánlanák il van köztük érdemi különbség az áron kívül (mindegyik a 12-15 ezer kategóriában mozog). köszönöm segtségét! üdvözlettel: Kern László |
| Tisztelt Uraim! Érdeklődni szeretnék első körben, hogy Önök foglalkoznak-e használt gumiabroncsok forgalmazásával? Amennyiben nem, szükségem lenne egy darab Barum Brillantis gumiabroncsra 175/70 R13-as méretben, mennyi az átfutási ideje? Mi a véleménye a fenti abroncsról? Mennyiért tudják felszerelni egy acél felnire? Várom mielőbbi szíves válaszukat! Köszönöm előre is! Üdvözlettel: Melinda |
| Légyszives segítsetek! Van egy felújítás alatt álló autóm melynek az eredeti mérete 6.50*16-os, sajnos ilyen méretet már nem igazán lehet kapni. Azt szeretném kérdezni,hogy mi lenne a helyes váltóméret 15-ös ben,ill. milyen méretet alánlasz rá? (esetleg a 215/90 r15 rámegy ?) Köszi! |
| Tiszteletem. Ha azonos gyári méretü gumit csak nagyobb sebesség indexü gumit rakok akocsira mit befojásol mi változik? kopás? stabilitás?futás ?T hejett H ra gondolok.köszönettel. |
| Szeretnék érdeklődni, hogy hogy kell regisztrálni erre az oldalra, mert sajnos sehol nem találom |
| Sziasztok! Az érdekelne hogy az suzuki ignisre a 195/50/R15 gumit alá lehet-e tenni? És nem fog belle érni semibe? A km órán fog-e változtatni valamit? Elöre is köszönöm. Üdv Péter. |
| Tisztelt Forgalmazó! Meg tudná mondani, hogy Miskolcon kívül hol lehet átvenni még a gumit Bp-en vagy környékén, elkerülendő, hogy szállítási ktg-et fizessek a 4 gumi után? köszönettel, |
| Más /konkurrens/ gumikereskedők szerint olyan áron, mint a webáruházatokban csak régi, évekig raktárban álló, "lejárt" gumikat lehet venni.Kollégáimmal együtt már több garnitúrát rendeltünk tőletek, de a DOT számot /ha jól tudom, ez kódolja a gyártási időt/ még soha nem ellenőriztem. Tehát: milyen "frissek" a gumijaitok? Köszönettel! |
| Sziasztok, milyen gumiméretet ajánlotok egy "régi" swift alá, 14x6-os alufelnire? én 155/65 vagy 165/60 -ra gondoltam, bár nemtudom mekkora az a méret, ami még elfordul, és nem ér bele semmibe. Köszi! |
| Üdvözletem! Rendelni szeretnék egy 306 Peugeot Break autóra alufelniket az ENZO H 6x14 ET 16 4*108*65 tipusút, kell-e hozzá külön alufelni csavar, vagy felfogatható az eredeti acélfelni csavarral? Ha kell hozzá külön alufelni csavar, milyen méretűt kell rendelni? A felni kleber 185/65 R14 nyári gumival felszerelve,Illetve ha kell hozzá a felnicsavar, házhoz szállítva mennyibe kerül? Köszi. |
| Hajtson rá a 9.000 - 24.000 Ft értékű ajándék üzemanyag utalványokra. Vásároljon 4db MICHELIN nyári gumiabroncsot 2010. március 22. és 2010. május 15. között. Az akció 2010. március 22-tôl 2010. május 15-ig tart. Az ajánlat legalább 4 db MICHELIN nyári gumiabroncs vásárlása esetén érvényes. Az üzemanyag-utalványokat az OMV International biztosítja. Az akcióban történő részvételhez, kérjük,töltse ki a gumiabroncs-kereskedőnél található részvételi szelvényt!( Interneten történt rendelések esetében a számlához csatolva találja) Az ajándék üzemanyag-utalvány bruttó értéke a vásárolt 4 db gumiabroncs méretétől függően változik: 19-col és annál nagyobb = 24 000 Ft; 17–18-col = 18 000 Ft; 15–16-col = 12 000 Ft; 13–14-col = 9 000 Ft. További információért és a részletes részvételi szabályzatért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (46/555-484) vagy látogasson a www.michelin.hu weboldalra! |
| Hajtson rá a 9.000 - 24.000 Ft értékű ajándék üzemanyag utalványokra. Vásároljon 4db MICHELIN nyári gumiabroncsot 2010. március 22. és 2010. május 15. között. Az akció 2010. március 22-tôl 2010. május 15-ig tart. Az ajánlat legalább 4 db MICHELIN nyári gumiabroncs vásárlása esetén érvényes. Az üzemanyag-utalványokat az OMV International biztosítja. Az akcióban történő részvételhez, kérjük,töltse ki a gumiabroncs-kereskedőnél található részvételi szelvényt!( Interneten történt rendelések esetében a számlához csatolva találja) Az ajándék üzemanyag-utalvány bruttó értéke a vásárolt 4 db gumiabroncs méretétől függően változik: 19-col és annál nagyobb = 24 000 Ft; 17–18-col = 18 000 Ft; 15–16-col = 12 000 Ft; 13–14-col = 9 000 Ft. További információért és a részletes részvételi szabályzatért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (46/555-484) vagy látogasson a www.michelin.hu weboldalra! |
| Sziasztok! Remélem előbb-utóbb lesz kis időtök válaszolni! Érdeklődnék, az egyik gumijuk után, mégpedig: A INFINITY INF-050 nyárigumi Mennyire megbízható ez a gumi, kopás, menetstabilitás, zörej? Sokan veszik ezt a gumit? Mert ugyebár ez elég olcsó a többi márkához képest, és azért lennék kíváncsi hogy érdems megvenni vagy inkább jobb márkát ajánlanának? Én egy passatra venném, mégpedig 225/45r17! Várom a válaszukat, és előre is köszönöm, remélem 1-2 vásárlótól már van véleményük a gumiról! |
| üdvözlöm.A kérdésem az lenne mi a véleménye a firestone nyári gumikrol,föleg a tz300 és az sz90-röl.195/50/15 |
| Tiszteletem! Van egy Opel Corsa D típusu autóm 185/65R15-ös téli gumikkal és 6Jx15 4*100*56.5/ET39-es acélfelniken. Szeretnék Önöktől venni 4db 185/65R15-ös nyári gumit 4db alufelnivel és szervízükben történő díjmentes szereléssel, de nem tudom melyik felnit válasszam, ebben kérném tanácsukat. Az alufelni keresőjük ugyanis az autómra 4 féle méretben kínál felniket azok közül, amik 15 collosak és 4 csavarosak, ezek pedig az alábbiak: 6,5X15 ET38 4*100*56,5 vagy 6X15 ET35 4*100*56,5 vagy 6,5X15 ET35 4*100*56,5 vagy 6X15 ET38 4*100*56,5. Ezek közül bármelyiket választhatom, mindegyik problémamentesen felrakható az autómra és nem fog beleérni semmibe sem a felni sem a gumi vagy Önök melyiket ajánlanák? Válaszukat előre is köszönöm, tisztelettel Attila. |
| Helló! A Triangle gumikról szeretnék kérdezni! Ez magyar gyártmány?Saját tapasztalat?Vásárlói visszajelzések a gumiról?Stb..,valami infót szeretnék mert nem ismerem! Előre is köszi! Üdv! |
| Tiszteletem. 2004-ben gyártott de akár fiatalabb is jó lenne természetesen.Dunlop SP SPORT 2020 E 195/60 15 gumiabroncsot keresek.A mintázat miatt lenne fontos a 2004 es évjárat.Köszönöm előre is! |
Utánfutóra keresem 155 /13 C teher gumi létezik ? Kössz +36 30 858 0658 |
| Sziasztok !Szeretnék érdeklődni hogy Suzuki Wagon R+ alatt elfér e a 175/65R14 es gumi ?Ha igen milyet tudnátok ajánlani akcioban ,és milyen szállitási határidővel ?Köszönöm ! |
| Tisztelt Illetékes! 63,4mm --> 57,1mm -re tehermentesítő gyűrűt tartanak valamelyik miskolci kereskedésükben? |
| Dacia Loganra szeretnék alufelnit vásárolni, a Dezent V Dark típus ami nekem kifejezetten bejön, 15 collos mérteben nálatok csak a "sima" V-t dobja ki, Darkot nem is forgalmaztok, illetve nem is tudtok beszerezni? Előre is köszönöm az infot! Üdv FarkasG |
| Sziasztok! Suzuki Ignisre (2003-)szeretnék 14"-os lemezfelnit vásárolni. A kínálatotokban 2 típus is szerepel, a méretükben nem látok eltérést, csak az árában. A kérdésem az lenne, hogy miben különbözik a két felni az árán kívül. Előre is köszönöm. Üdv Antal |
| Sziasztok! Ha a neten rendelek meg 4 darab Michelin abroncsot akkor ingyenesen szerelitek fel? |
| Szükségem lenne egy darab Bridgestone ER 30 195/50/R15 82V nyárigumira.Van-e, és mennyibe kerül? Ha önöknél nincs, tudnak-e olyan helyet, üzletet, ahol ez beszerezhető? |
| Érdeklődni szeretnék, hogy a Barum típusu 155/70 R13-as akciós nyári gumiból van-e raktáron Miskolcon? És ha van, hol tudom átvenni? Köszönöm válaszát! |
| Hi. Érdekelne, hogy mi alapján szűritek ki azt, hogy kinek a kérdésére válaszoltok és kiére nem itt a fórumon. |
| Dunlop Sp Sport 01 205/55 R16 91V gumit keresek, lehetőleg peremeset, és defekttűrőt. Van-e raktáron, tudok -e rendelni és mennyi az ára? Köszönettel! |
| Sziasztok. Mi a véleményetek arról, hogy biztonsággal felszerelhető-e, 175/55×15 (Smart)gumi, 7coll széles alura. Köszi válaszotokat. |
| Üdvözletem! Szeretnék venni 185/65 R15 DUNLOP SP SPORT 01 88T nyárigumit, Nissa Almera 1500 benzines 2003 autómra. A régi gumim (185/65 R15) nissan alufelnin van. A DUNLOP SP SPORT 01 gumit alá lehet-e tenni? És nem fog belle érni semibe? A km órán fog-e változtatni valamit? Alacsonyabb lesz az autó? Előre is köszi! Üdv, Gyula |
| Szeretném kérdezni hogy 2004 évjáratú autóra gyárilag szerelt Firestone F-590 Fuel Saver 91 T mintázata megegyezik-e a mostani ugyanezen név alatt gyártott gumi mintázatával.Mert a pótkerék mellé szeretnék vásárolni.Köszönöm a választ! |
| Sziasztok Megszeretném kérdezni , hogy a gumi árak azok nettó avagy bruttó árak ?! Ha esetleg levan írva valahol akkor nem voltam elég figyelmes , sorry ! Köszönettel : Devil |
| MICHELIN Alpin A3 185/65R14-es téli gumit vennék. Érdeklődnék mikori a legfrissebb gyártású/beszerzésű gumitok? (4db) Köszi a választ előre is! |
| Szeretném kérdezni, hogy 225/45/17es gumi felmegy e 8X17es felnire? Állítólag a 8 coll széles a guminak. Köszönöm a válaszukat! |
| Azt szeretném kérdezni hogy 2006-os fábiára mekkora átméröjü tehermentesitö gyürü kell.Köszönöm. |
| ez mien méret ,és miben van megadva,31x10,5/15 |
| Sziasztok! Rendeltünk gumikat nálatok, nagyon meg vagyunk elégedve veletek. Barbul Bt. Köszönjük! |
| Üdvözletem! '99-es évjáratú A6-osomra (2.5TDI V6) szeretnék a mostanitól kisebb felnit (17'') és magasabb gumit (225/45) szereltetni, ugyanis ezek nem mi útjainkra valók. A következőt gondoltam ki: a) 15''-os felni és 205/60-as gumi. Nem tudom, hogy ez rámenne-e az autóra és a gumi hogyan bírná a terhelést... b) 16''-os felni és 205/55-ös gumi. Ez biztosan jó a kocsira, kérdés, hogy mennyivel vagyok előbbre a lengőkarok védésében? (Nagyjából egy centivel magasabb így a gumi a mostaninál, de ez jelentős-e?) Gumiban Optigrip, Fast Response vagy Primacy HP jöhet szóba. (Michelin esetén járna a 12 000 ft-os utalvány?) Véleményeznéd ezeket a választási lehetőségeket? Előre is köszönöm a válaszod! Üdv. Tamás |
| Rendeltem 4 db gumit.Mai kiszállítást igértek.Szeretném tudni mikor érkezik a futár? |
| Március végén vásároltam Önöknél Dunlop Sport Fastresponse gumikat (195/50R15 DOT 0910). Ezúton is szeretném a korrekt ügyintézést és a kiváló árat megköszönni. Üdv |
| Üdv mindenkinek, kérdésem a következő: Autómon a gyári gumi 195/60R15, téli guminak a gépkönyvben 185/60R14 van megadva, de a téli felniim is 15-ösek. Lassan érik a gumicsere, nagy probléma lenne-e ha 195/65R15 gumit tennék rá? Gondolok itt a futómű és kormányrendszer terhelésére, várható futásteljesítményre, menetstabilitásra stb.... Azért gondolkodom ezen mert ebben a méretben nagyobb a választék és az árak is kedvezőbbek. A kérdés vonatkozik téli és nyári gumira egyaránt. Köszi, Üdv, Tamás |
| Sziasztok. A kérdésem az lenne,hogy van egy toledo2-es verdám amihez egy 7j15-ös felnit vettem,szeretném megtudni,hogy 195/65 r15-ös gumik gond nélkül feltehetőek ill. használhatóak-e?A válaszotokat előre is köszönöm:sensi. |
| Elnézést, lemaradt, Ford Fusion 1,4TDCI. Kedves Tamás! Bizonyos autóknál a 195/60 helyett fel lehet tenni a 195/65-ös méretet, de ehhez tudnom kell az autó típusát, hogy biztos választ adjak. 2010-04-18 17:05:03 {új} kérdés :: {3943} Tamás üzenete Üdv mindenkinek, kérdésem a következő: Autómon a gyári gumi 195/60R15, téli guminak a gépkönyvben 185/60R14 van megadva, de a téli felniim is 15-ösek. Lassan érik a gumicsere, nagy probléma lenne-e ha 195/65R15 gumit tennék rá? Gondolok itt a futómű és kormányrendszer terhelésére, várható futásteljesítményre, menetstabilitásra stb.... Azért gondolkodom ezen mert ebben a méretben nagyobb a választék és az árak is kedvezőbbek. A kérdés vonatkozik téli és nyári gumira egyaránt. Köszi, Üdv, Tamás |
| Sziasztok! Lehetőség van előreutalásra? Tudtok nekem számlamásolatot küldeni e-mailban?mert nem szeretnék kp.-vel bajlódni. Ezt hogy tudom jelezni felétek, hogy ilyen megoldást szeretnék? És olvastam hogy ha felnit, és gumit rendelek, és kérem a felszerelését, akkor annak az árát nem számolják fel, és a szelepek is ingyen lesznek! A kérdésem az lenne, hogy milyen szelepeket küldenek! Köszönettel: Szabó Sándor |
| Hello Van egy VW Passat B3-am, aminek a gyári mérete 195/65 R14. Az lenne a kérdésem, hogy vehetek-e ez helyett 185/65 R14-es gumit? Válaszotokat előre is köszönöm |
| 285/55R18 méretű gumit keresek! Kérdezném milyen lehetőségek vannak , ami fogható rövid időn belül! |
| Üdv, tehát még egy kérdés: műszakin nem hasaL el az autó ha nem a gépkönyvben megadott méretet teszem fel? /195-60R15 helyett 195/65R15, Fusion/ |
| Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy 8 x 17-es felnire felszerelhető-e 205/45R17 gumiabroncs? Köszönettel: Feri |
| BF Goodrich G-Force Profiler gumit szeretnék venni, 2 db-ot, 245/40 ZR 18-as méretben. A holnapon két árat is találtam: 40,445 Ft és 48,825 Ft. Mi a különbség? Köszönettel, Gábor |
| Kérem felvilágositását.195/65 R15 91H méretben mejik a puhább csendesebb futásu jobb tapadásu gumi a három közül? FALKEN ZE 912 SEMPERIT SPEED LIFE HAANKOK K105 VENTUS PRIME.Válaszát elöre is köszönöm. |
| Üdvözlet mindenkinek! Lepadkáztam a 195/50/15 gumimat,és az lenne a kérdésem,hogy maradnék a márkámnál, mert ez van a többi felnin. A tipus Fortuna Sport 2000-es, esetleg tud valaki valami címet,hol érdeklödjek!? Köszönöm. Üdvözlet, Istvan |
| Jelenleg 205/50R17 Continental Sportkontackt 2 tip. gumik vannak felszerelve alu felnire. Egy olcsóbb de megfelelő gumira szeretném cserélni, egyenlőre a jobban lefutott első párt. A katalógusukból a Bravuris 2 -t választanám az ára miatt. Megfelelő választás-e ez vagy ebben az árkategóriában van megfelelőbb? |
| hello ha rendelek 4db FIRESTONE FIREHAWK SZ90 195/50R15 (V 82) akkor azt mikorra érne hozzám pestre? |
| "2010-04-27 18:36:22 {3981}-re válasz :: {3985} Autógumi fórum :: webáruház üzenete Kedves beligrom! Kérdés az mikor rendeled. 2010-04-26 20:46:32 {új} kérdés :: {3981} beligrom üzenete hello ha rendelek 4db FIRESTONE FIREHAWK SZ90 195/50R15 (V 82) akkor azt mikorra érne hozzám pestre?" megpróbálom másképp. az összes bolt ahol idáig próbálkoztam honapokat mondott nekem meg sürgős lenne. tehát akkor a javított kérdésem amire már remélem kapok érdemleges választ: a megrendeléstől számítva hány nap alatt jönne meg a kért gumiabroncs? |
| Üdvözletem.Kérdésem a következő lenne.Lada Nivára a Dotz Pharao 5x139.7 ET45 15X6 colos felnit fel lehet e rakni nagyobb alakitás nélkül. Válaszát elöre is köszönöm. |
| Kérek szépen egy elérhető telefonszámot. Horvátországból keresem Önöket. Köszönettel attila.lukacs@dalmacia-holiday.com Mobil:00 385 099 733 5325 |
| Szépjónapot! A 255/50 R19-es (107, minimum V)méretben melyik abroncsot ajánlaná, melyiket tartja a leggazdaságosabbnak, ha szinte mindig országúton használom? XC90-re lenne. Van raktáron ez a méret, vagy hosszú a beszerzése? Kártyás fizetés megoldható? Köszönettel, Gábor. |
| 195/60 r15-ös Continental gumi ami jelenleg akcióban van az mikor gyártású?ez év? Köszönettel Zsolt |
| 1,2-es G Astrámra milyen gumit ajánl, ha főleg városi közlekedésben mozgok, és néha egy-egy hosszabb út. Mi lenne a leggazdaságosabb? Barum, esetleg Hankook? Vagy valami olcsóbb? Köszönettel: Tima |
| 96 Lnaceremhez R15 felnit vettem. Milyen gumit rakhatok fel rá hogy elférjen? |
| Hello!185/65R14-s gumi helyett felrakható-e 165/65R14-s? Ha igen,műszakizhat-e vele? |
| Sziasztok!azt szeretném megtudni hogy Peugeto 206-os típusu személygépjárműre 11 éves jó-e az itt megvásárolható Michelin Energy Saver 175/65 R14-es nyári gumiabroncs?ez a méret |
| Tisztelt Webáruház! Szeretnék vásárolni 2 db.175/65R14 Kelly nyári gumiköppenyt 7790 Ft.-os akcíós áron . Érdeklődőm erre is vonatkozik az ingyenes szállitás. Tisztelettel: Benkey Lajos |
| Kedves Autógumibolt! Astra G típusú autóhoz szeretnék 195/60/R15 -ös Pirelli P6 Cinturato, vagy Dunlop SP Sport 01 nyári gumit vásárolni. Az ADAC által közölt tesztben a Pirelli P6-ot pontozták előnyösebben. Mennyi különbség lehet a P6 és a P6 Cinturato között? A Dunlop típusnál az aszimmetrikus mintázat fogott meg. Ön melyiket ajánlja? Várom válaszát! Köszönettel: Péter |
| Tisztelt Autógumibolt! Megkaptam az igért időben az Önöktől vásárolt gumit! Köszönetemet szeretném csak kifejezni a cégük felé, a gyors pontos kiszolgálásért és természetesen a kedvező árért! További minden jót kivánok és mellé sok vásárlót! Üdvözlettel: Egy elégedett vásárló! |
| Tisztelt látogatóink ! Az üzenőfal technikai problémák miatt nem működik. |