» » »

sava PERFECTA nyárigumi mintázat

sava autógumi gyártó PERFECTA mintázata

SAVA PERFECTA nyári gumi

Tulajdonságok és előnyök

- Korszerű, kiegyensúlyozott teljesítményű gumiabroncs
- Kiváló vízelvezető képesség, nagy aquaplaning biztonság
- Kényelmes futás, alacsony zajszint
- Magas futásteljesítmény

Kiterjesztett garancia.

Kizárólag PREMIO szervizekben vásárolt Sava nyári és négyévszakos abroncsokra.

A kibővített garancia az olyan működési hibákra vonatkozik, mint például a gumiabroncs átszúrása vagy felhasadása, esetleges kátyú okozta dudor keletkezése az oldalfalon.

Feltételek:

A kibővített garancia a SAVA gumiabroncsokra szóló szokásos jótállási feltételek kiegészítése, amely a SAVA nyári és négyévszakos, 2011. március 1-től – december 31-ig, a Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft-től (Premio és 4Fleet hálózatánál) megvásárolt gumiabroncsokra érvényes, továbbá melyek DOT száma (gyártási szám) 2009- és magasabb évszámot tartalmaz.
A kibővített jótállás a fent említett gumiabroncsokra, 4 darab gumiabroncs vételénél érvényes.
A kibővített garancia 1 gumiabroncs cserére szól és 1 évig érvényes az abroncs vételének időpontjától. Más esetben a szokásos standard jótállási idő – 2 érvényes.
A kibővített garancia feltételeivel összhangban a Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft (Premio és 4Fleet hálózaton keresztül) egy ingyenes gumiabroncs cserét vállal (a nem javítható abroncs esetén) a nem szándékosan okozott gumiabroncs károsulása esetén.
A kibővített garancia az olyan működési hibákra vonatkozik, mint például a gumiabroncs átszúrása vagy felhasadása, buborék keletkezése az oldalfalon, kivéve azokat az eseteket, amelyben a kár szándékosan lett okozva (felhasználó vagy harmadik felek által okozott vandalizmus jelei). A kibővített garancia nem vonatkozik azokra a gumiabroncsokra, amelyeket már korábban javítottak.
A kibővített garancia nem terjed ki a normál üzemeltetés során elkopott gumiabroncsokra és a jármű alváz alkatrészek által okozott abroncs kopására (pl. lengéscsillapító). A garancia tehát nem vonatkozik a futófelület mélységére.
A kibővített garancia azokra a gumiabroncsokra vonatkozik, melyeknek mintamélységük nem kisebb 4 mm-nél.
A kibővített garancia feltétele a gumiabroncs vételéről szóló számla felmutatása melyen a gumiabroncs vételének időpontja, a gumiabroncs márkája, mintázata, ill. ára is fel van tüntetve.
Abban az esetben, ha szükséges a gumiabroncsok kicserélése, a kibővített garancia érvényességének ideje alatt és az engedélyezett értékesítési hely nem rendelkezik a kért gumiabronccsal, a felhasználónak lehetősége van kicserélnie a gumiabroncsot a SAVA márkán belül más gumiabroncsra, mely hasonló tulajdonságokkal és árral rendelkezik.
Az akció résztvevői a Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft. partnerei (Premio és 4Fleet hálózaton belül). Az akcióban résztvevő partnereket az akció logója alapján ismerik fel.A felhasználó köteles betartani a gumiabroncs használatára vonatkozó feltételeket, olyan gumiabroncsokat használni, melyek megfelelnek a normál közlekedés feltételeinek, tekintettel az éghajlati viszonyokra a térségben, méretre, terhelési és sebességindexre, amelyek a jármű használati utasításban szerepelnek.


Autógumi webáruházban kapható sava PERFECTA nyárigumi méretek

A sava PERFECTA gumi egy nyárigumi gumiabroncs. Az alább található gumi méret táblázatban azt láthatja, hogy a ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek és mi az ami az oldalunkon keresztül rendelhető. Autógumi webáruházunkban az összes gumi méretből választhat, amelyet kérésre házhoz szállítunk Önnek.

A méretekre kattintva átkerül a(z) sava ilyen méretű gumiabroncsainak az oldalára, ahol nemcsak a PERFECTA gumi mintázatot fogja megtalálni, hanem a(z) sava gumi gyártó összes abroncs típusát, amelyet gyártanak ebben a méretben és nyárigumi évszakra gyártották.

sava PERFECTA nyárigumi

155/65R13

sava PERFECTA nyárigumi

155/65R14

sava PERFECTA nyárigumi

155/70R13

sava PERFECTA nyárigumi

165/65R13

sava PERFECTA nyárigumi

165/65R14

sava PERFECTA nyárigumi

165/70R13

sava PERFECTA nyárigumi

165/70R14

sava PERFECTA nyárigumi

165/70R14C

sava PERFECTA nyárigumi

175/65R13

sava PERFECTA nyárigumi

175/65R14

sava PERFECTA nyárigumi

175/65R15

sava PERFECTA nyárigumi

175/70R13

sava PERFECTA nyárigumi

175/70R14

sava PERFECTA nyárigumi

185/60R14

sava PERFECTA nyárigumi

185/65R14

sava PERFECTA nyárigumi

185/65R15

sava PERFECTA nyárigumi

185/70R14

sava PERFECTA nyárigumi

195/65R15
 
 
* * *

sava autógumi gyártó logoja

sava autógumi gyártó


SAVA 3-év Garancia ! A Sava, Szlovénia legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata. Ma már 100%-os tulajdona a Goodyear cégnek. Ez az egyesülés lehetővé tette, hogy a Sava gumiabroncsokat ne csak Szlovénia területén, hanem világszerte is megismerjék. A Sava minden típusú gépjárműhöz gyárt gumiabroncsot. Sava gumi forgalmazói: TYRE-TRANS KFT POINT S Abroncsszerviz 3516 Miskolc, Pesti u.100 Tel:46/555-484 Internetes Vevőszolgálat: 9-17-ig. Tel: 46/555-484, 46/303-417, Email: tyretrans@autogumibolt.hu Szolgáltatásaink: -Gumiszerelés -Centrírozás -Felni javítás -Futómű javítás és állítás -Olajcsere -Klímatöltés -Keréktárolás -Akkumulátor szerviz Amennyiben a gumiabroncsokhoz keréktárcsát is vásárol úgy a kerékszerelést , centrírozást és a szelepeket díjmentesen biztosítjuk. Ezzel további 6000 Ft-ot spórolhat meg.

VEVŐSZOLGÁLAT: 46/555-484 , 46/303-417 , 30/678-1609

GOODYEAR nyári gumi | MICHELIN nyári gumi | CONTINENTAL nyári gumi | BARUM nyári gumi | BRIDGESTONE nyári gumi | DAYTON nyári gumi | DEBICA nyári gumi | DUNLOP nyári gumi | FALKEN nyári gumi | FIRESTONE nyári gumi | FULDA nyári gumi | HANKOOK nyári gumi | KINGSTAR nyári gumi | KLEBER nyári gumi | KORMORAN nyári gumi | PIRELLI nyári gumi | SAVA nyári gumi | SEMPERIT nyári gumi | YOKOHAMA nyári gumi