» » »

goodyear UG PERFORMANCE 2 tĂ©ligumi mintázat

goodyear autógumi gyártó UG  PERFORMANCE 2 mintázata

Goodyear UG Performance 2 téligumi

UltraGrip Performance 2
8%-kal rövidebb fékút havon *
Kitûnõ kontroll egész télen

A tĂ©li utak gyakran kiszámĂ­thatatlanok – veszĂ©lyeik megnövelik a balesetek esĂ©lyĂ©t. A havon, jĂ©gen latyakon, vagy vizen kĂ­vĂĽl a sofõröknek a tĂĽkörjĂ©gre Ă©s a vĂ­z átfolyásokra is fel kell kĂ©szĂĽlniĂĽk. A folyamatos fejlesztĂ©sek bajnoka a technikai innováciĂł vezetõje a Goodyear bemutatja az UltraGrip Performance 2-t.

A név mindent elmond: az UltraGrip Performance 2 egy olyan nagy teljesítményû abroncs, mely magas sebességeknél is kitûnõ teljesítményt nyújt, azaz rövidebb fékutat és több tapadást bármilyen éli úton.

Az új UltraGrip Performance 2 segítségével a Goodyear a téli abroncsok egy újabb gyöngyszemét adja át Önnek. Az új abroncs segítségével a sofõr páratlan precizitással uralhatja jármûvét a leghidegebb téli útviszonyok között is. Ez a nagy teljesítményû abroncs nagymértékben az Adaptive SipeGrip Technológiának köszönheti kiváló téli tulajdonságait, melyeket az új szilika futókeverék és az intelligens mintázat még tovább fokoz. Összefoglalva az új Goodyear UltraGrip Performance 2 hihetelen teljesítményekre képes.

* A két fõ versenytárs ellen tesztelve 2008 március-áprilisában, a TÜV SÜD Automotive által; Jelentés 76230122-3, illetve a GTCL (Goodyear Technical Centre Luxembourg) által 2008. január-február, abroncs méret: 225/45R17; Szgk.: Mercedes C-class.

TÜV SÜD Automotive teszt eredmények havon, jégen és nedves utakon*

HĂł
* -8% fékút
* +8% tapadás

JĂ©g
* -13% fékút
* +8% tapadás
* +9% tapadás kanyarokban

Nedves utak
* +3% több kontroll


Vevõszolgálat: 46/555-484


Autógumi webáruházban kapható goodyear UG PERFORMANCE 2 tĂ©ligumi méretek

A goodyear UG PERFORMANCE 2 gumi egy tĂ©ligumi gumiabroncs. Az alább található gumi méret táblázatban azt láthatja, hogy a ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek és mi az ami az oldalunkon keresztül rendelhető. Autógumi webáruházunkban az összes gumi méretből választhat, amelyet kérésre házhoz szállítunk Önnek.

A méretekre kattintva átkerül a(z) goodyear ilyen méretű gumiabroncsainak az oldalára, ahol nemcsak a UG PERFORMANCE 2 gumi mintázatot fogja megtalálni, hanem a(z) goodyear gumi gyártó összes abroncs típusát, amelyet gyártanak ebben a méretben és tĂ©ligumi évszakra gyártották.

goodyear UG PERFORMANCE 2 téligumi

205/50R17

goodyear UG PERFORMANCE 2 téligumi

225/55R17

goodyear UG PERFORMANCE 2 téligumi

245/55R17

goodyear UG PERFORMANCE 2 téligumi

255/50R21
* * *

goodyear autógumi gyártó logoja

goodyear autógumi gyártó


GOODYEAR 5-év Garancia ! A Goodyear autógumi márkatörténet: Goodyear Tire & Rubber Company 1898-ban kezdte meg a mĂ»ködését, amikor Frank Seiberling - az egyik sógorától kölcsönkért pénzen - megvásárolta a társaság elsõ üzemét. A gumit és a pamutot a világ másik felérõl kellett szállítani egy olyan tenger (vízi szállítási lehetõség) nélküli városba, amely kizárólag korlátozott vasúti szállítási lehetõséggel rendelkezett. Seiberling a bátor pionírról, Charles Goodyear-rõl nevezte el a társaságot, aki a vulkanizálást fedezte fel. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas-láb kereskedelmi védjegyet is, amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával. A Goodyear mindössze 13 munkással kezdte meg a termelést, termékskálájába a kerékpár- és hintó gumiabroncsok, lópatkó gumipárnák és pókerzsetonok tartoztak. Az elsõ teljes havi üzleti tevékenység után az értékesítés 8.246 USA dollárra rúgott. Az elsõ kerékpár gumiabroncs 1898-as elkészítését követõen, a Goodyear arra törekedett, hogy a világ legnagyobb gumiabroncs társasága legyen, és ezt a címet 1916-ban ki is érdemelte, ekkor a következõ szlogent választotta magának: A Goodyear gumiabroncsokon több ember utazik, mint bármely más típuson. A cég 1926-ra a világ legnagyobb gumiipari társaság lett. Ezek a legendás korai évek határozták meg azt az alaphangot, amely azóta is folyamatosan érezhetõ a társaság- és a megrendelõivel kialakított kapcsolat minden aspektusán. Amikor manapság végignézzük a globális Goodyear márkát - annak több ezer áttörésnek számító ötletével, innovációjával, új találmányával, kiváló minõségĂ» termékével és áttörést jelentõ fejlesztésével - a társaság alapítóinak merész, újító és józanul gondolkodó jellemét láthatjuk magunk elõtt. Manapság a Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncs társasága, hat kontinensen van jelen, éves értékesítéseinek értéke meghaladja a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear márkájú gumiabroncsokon kívül, a társaság több más, jól ismert és elfogadott márkát is gyárt, ezek a Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava és Debica. A cég nem gumiabronccsal foglalkozó egységei a különbözõ gépjármĂ»- és ipari piacokat látják el gumitermékekkel és polimerekkel. Goodyear autógumi forgalmazók: TYRE-TRANS KFT POINT S Abroncsszerviz 3516 Miskolc, Pesti u.100 Tel:46/555-484 Internetes Vevõszolgálat: 9-17-ig. Tel: 46/555-484, 46/303-417, Email: tyretrans@autogumibolt.hu Szolgáltatásaink: -Gumiszerelés -Centrírozás -Felni javítás -FutómĂ» javítás és állítás -Olajcsere -Klímatöltés -Keréktárolás -Akkumulátor szerviz Amennyiben a gumiabroncsokhoz keréktárcsát is vásárol úgy a kerékszerelést , centrírozást és a szelepeket díjmentesen biztosítjuk. Ezzel további 6000 Ft-ot spórolhat meg.

VEVŐSZOLGÁLAT: 46/555-484 , 46/303-417 , 30/678-1609

GOODYEAR nyári gumi | MICHELIN nyári gumi | CONTINENTAL nyári gumi | BARUM nyári gumi | BRIDGESTONE nyári gumi | DAYTON nyári gumi | DEBICA nyári gumi | DUNLOP nyári gumi | FALKEN nyári gumi | FIRESTONE nyári gumi | FULDA nyári gumi | HANKOOK nyári gumi | KINGSTAR nyári gumi | KLEBER nyári gumi | KORMORAN nyári gumi | PIRELLI nyári gumi | SAVA nyári gumi | SEMPERIT nyári gumi | YOKOHAMA nyári gumi