» » »

goodyear EFFICIENTGRIP nyárigumi mintázat

goodyear autógumi gyártó EFFICIENTGRIP mintázata

Goodyear EFFICIENT GRIP nyári gumi.

Az EfficientGrip egy új fejlesztésû, rendkívül környezetbarát, nagy teljesítményû nyári abroncs a Goodyear mérnökeitõl. Ez az abroncs váltja majd a jelenlegi Excellence családot, emellett jelentõs részesedése lesz az OE-szerelvények között is.

A pehelykönnyû abroncsszerkezet, az innovatív anyagok és a keverékek új generációja jóvoltából az új FuelSaving technológia csökkenti az abroncs forgásához szükséges energiamennyiséget.

A Goodyear EfficientGrip jelentõs mértékben csökkenti az üzemanyag-felhasználást, így a CO2-kibocsátást is. Emellett az abroncs tartós, így a nagyobb futásteljesítmény révén kedvezõbb ár-érték arányt biztosít. Mindezek a fejlesztések ugyanakkor nem gyengítik az abroncs egyéb jellemzõit; a teljesítmény nedves körülmények között is irigylésre méltó marad a konkurencia termékeinek teljesítményéhez képest.

Az abroncs 53 különbözõ méretben és változatban kerül majd gyártásra, ezekbõl 24 márciustól, a fennmaradó 29 pedig júliustól lesz kapható. A méretválaszték 14-tõl 18 hüvelykig, 18-tól 255-ös mintaszélességig, 65-tõl 35-ös oldalarányig tart; a termékcsalád H, V, W és Y sebességosztályú abroncsokat tartalmaz.


Vevõszolgálat: 46/555-484


Autógumi webáruházban kapható goodyear EFFICIENTGRIP nyárigumi méretek

A goodyear EFFICIENTGRIP gumi egy nyárigumi gumiabroncs. Az alább található gumi méret táblázatban azt láthatja, hogy a ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek és mi az ami az oldalunkon keresztül rendelhető. Autógumi webáruházunkban az összes gumi méretből választhat, amelyet kérésre házhoz szállítunk Önnek.

A méretekre kattintva átkerül a(z) goodyear ilyen méretű gumiabroncsainak az oldalára, ahol nemcsak a EFFICIENTGRIP gumi mintázatot fogja megtalálni, hanem a(z) goodyear gumi gyártó összes abroncs típusát, amelyet gyártanak ebben a méretben és nyárigumi évszakra gyártották.

goodyear EFFICIENTGRIP nyárigumi

245/45R18

goodyear EFFICIENTGRIP nyárigumi

255/40R18
 
 
* * *

goodyear autógumi gyártó logoja

goodyear autógumi gyártó


GOODYEAR 5-év Garancia ! A Goodyear autógumi márkatörténet: Goodyear Tire & Rubber Company 1898-ban kezdte meg a mĂ»ködését, amikor Frank Seiberling - az egyik sógorától kölcsönkért pénzen - megvásárolta a társaság elsõ üzemét. A gumit és a pamutot a világ másik felérõl kellett szállítani egy olyan tenger (vízi szállítási lehetõség) nélküli városba, amely kizárólag korlátozott vasúti szállítási lehetõséggel rendelkezett. Seiberling a bátor pionírról, Charles Goodyear-rõl nevezte el a társaságot, aki a vulkanizálást fedezte fel. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas-láb kereskedelmi védjegyet is, amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával. A Goodyear mindössze 13 munkással kezdte meg a termelést, termékskálájába a kerékpár- és hintó gumiabroncsok, lópatkó gumipárnák és pókerzsetonok tartoztak. Az elsõ teljes havi üzleti tevékenység után az értékesítés 8.246 USA dollárra rúgott. Az elsõ kerékpár gumiabroncs 1898-as elkészítését követõen, a Goodyear arra törekedett, hogy a világ legnagyobb gumiabroncs társasága legyen, és ezt a címet 1916-ban ki is érdemelte, ekkor a következõ szlogent választotta magának: A Goodyear gumiabroncsokon több ember utazik, mint bármely más típuson. A cég 1926-ra a világ legnagyobb gumiipari társaság lett. Ezek a legendás korai évek határozták meg azt az alaphangot, amely azóta is folyamatosan érezhetõ a társaság- és a megrendelõivel kialakított kapcsolat minden aspektusán. Amikor manapság végignézzük a globális Goodyear márkát - annak több ezer áttörésnek számító ötletével, innovációjával, új találmányával, kiváló minõségĂ» termékével és áttörést jelentõ fejlesztésével - a társaság alapítóinak merész, újító és józanul gondolkodó jellemét láthatjuk magunk elõtt. Manapság a Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncs társasága, hat kontinensen van jelen, éves értékesítéseinek értéke meghaladja a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear márkájú gumiabroncsokon kívül, a társaság több más, jól ismert és elfogadott márkát is gyárt, ezek a Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava és Debica. A cég nem gumiabronccsal foglalkozó egységei a különbözõ gépjármĂ»- és ipari piacokat látják el gumitermékekkel és polimerekkel. Goodyear autógumi forgalmazók: TYRE-TRANS KFT POINT S Abroncsszerviz 3516 Miskolc, Pesti u.100 Tel:46/555-484 Internetes Vevõszolgálat: 9-17-ig. Tel: 46/555-484, 46/303-417, Email: tyretrans@autogumibolt.hu Szolgáltatásaink: -Gumiszerelés -Centrírozás -Felni javítás -FutómĂ» javítás és állítás -Olajcsere -Klímatöltés -Keréktárolás -Akkumulátor szerviz Amennyiben a gumiabroncsokhoz keréktárcsát is vásárol úgy a kerékszerelést , centrírozást és a szelepeket díjmentesen biztosítjuk. Ezzel további 6000 Ft-ot spórolhat meg.

VEVŐSZOLGÁLAT: 46/555-484 , 46/303-417 , 30/678-1609

GOODYEAR nyári gumi | MICHELIN nyári gumi | CONTINENTAL nyári gumi | BARUM nyári gumi | BRIDGESTONE nyári gumi | DAYTON nyári gumi | DEBICA nyári gumi | DUNLOP nyári gumi | FALKEN nyári gumi | FIRESTONE nyári gumi | FULDA nyári gumi | HANKOOK nyári gumi | KINGSTAR nyári gumi | KLEBER nyári gumi | KORMORAN nyári gumi | PIRELLI nyári gumi | SAVA nyári gumi | SEMPERIT nyári gumi | YOKOHAMA nyári gumi