» » »

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos autógumi mintázat

dunlop autógumi gyártó GRANDTREK TOURING  A mintázata

Dunlop GRANDTEK TOURING A/S nyári gumi

Tied az irányítás, hozzon bármit az időjárás A Touch Technológiának köszönhetően a Grandtrek Touring A/S kitűnő visszajelzéseket nyújt az útról legyen szó nedves vagy száraz felületről. A négyévszakos mintázat kitűnő kezelhetőséggel, tapadással és fékúttal rendelkezik, akár hóban is.

A Grandtrek Touring A/S gyártásakor felhasznált speciális keveréknek köszönhetően az abroncs teljesítménye egyenletesen magas marad széles hőmérsékleti határok között. Emelett a három részre osztott mintázat kiegyensúlyozott vezetési tulajdonságokat jelent - az időjárástól függetlenül. Mindezeken felül a vészhelyzetekre a Grandtrek Touring A/S mintázatának külő része meg van erősítve, így páratlan kanyarodási képességekkel rendelkezik. Mindezek együttesen teszik a Grandtrek Touring A/S-t a felső közép és luxus kategóriájú SUV-k ideális választásává.

Fő jellemzők

* A speciális futókeverék gondoskodik a kitűnő irányíthatóságról mind a négy évszakban.
* A szilárdabb külső váll minta terület kitűnő kanyarodási képességekt nyújt, valamint jó visszjelzést ad az út állapotáról.
* Aszimmetrikus karkasza miatt az abroncs kezelhetősége és komfortja páratlan.
* Az aszimmetrikus mintázat minden időjárási körülmény mellett kitűnően teljesít.


Vevőszolgálat: 46/555-484


Autógumi webáruházban kapható dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos méretek

A dunlop GRANDTREK TOURING A gumi egy négy évszakos gumiabroncs. Az alább található gumi méret táblázatban azt láthatja, hogy a ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek és mi az ami az oldalunkon keresztül rendelhető. Autógumi webáruházunkban az összes gumi méretből választhat, amelyet kérésre házhoz szállítunk Önnek.

A méretekre kattintva átkerül a(z) dunlop ilyen méretű gumiabroncsainak az oldalára, ahol nemcsak a GRANDTREK TOURING A gumi mintázatot fogja megtalálni, hanem a(z) dunlop gumi gyártó összes abroncs típusát, amelyet gyártanak ebben a méretben és négy évszakos évszakra gyártották.

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos

215/65R16

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos

225/65R17

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos

225/70R16

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos

235/45R20

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos

235/50R19

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos

235/60R18

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos

235/65R17

dunlop GRANDTREK TOURING A négy évszakos

255/60R17
* * *

dunlop autógumi gyártó logoja

dunlop autógumi gyártó


DUNLOP 5-év Garancia !


A Dunlop a világ egyik vezetõ gyártója, fejlesztõje és értékesítõje a motorkerékpár, személyautó, és teherabroncsoknak. A Dunlop kitĂ»nõ hírnévnek örvend a nagy teljesítményĂ» autók és a morotkerékpár tulajdonosok körében. Kiterjedt verseny tapasztalatainak és meggyõzõ sikereinek köszönhetõen számos innovatív abroncsot mutatott be az évek során. Mindig a vezetés élményének a maximalizálása volt a célja, így a Dunlop minden motorkerékpár és autó vezetõjének a legújabb technológiájú abroncsot tud kínálni. A Dunlop Touch Technology a cég termékfejlesztési filozófiájának kifejezõdése. A Dunlop abroncsok segítenek a söfõrnek az út teljesebb érzékelésében, így a vezetõ jobban uralja jármĂ»vét és jobban átéli a vezetés örömét. A Dunlop a világ egyiki legjelentõsebb nagy teljesítményĂ» (HP és UHP) abroncs gyártója, termékeit szinte az összes híres autógyár kínálja gyári elsõszerelésként: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota és Volkswagen. A Dunlop motorkerékpár abroncsok is szerepelnek a legelismertebb gyártók gyári elsõszereléseként : Aprilia, Benelli, BMW, Buell, Derbi, Ducati, Harley Davidson, Honda, HRD, Husaberg, Husqvarna, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Vertemati, Yamaha. A Dunlop több mint 130 fajta teherabroncsot kínál nehéz teherautók, buszok és egyéb tehergépjármĂ»vek számára. Számos ismert tehergépjármĂ» gyártó Dunlop abroncsokkal kínálja jármĂ»veit mint pl.: Volvo, Renault, Scania, DAF, MAN, Daimler Chrysler és Iveco. A TruckForce szerviz hálózat, a ServiceLine 24h gyorssegély és a FleetOnline Solutions Internet management rendszer segítségével a Dunlop komplett csomagot kínál a teherautó flották számára. Dunlop gumiabroncs forgalmazók: TYRE-TRANS KFT POINT S Abroncsszerviz 3516 Miskolc, Pesti u.100 Tel:46/555-484 Internetes Vevõszolgálat: 9-17-ig. Tel: 46/555-484, 46/303-417, Email: tyretrans@autogumibolt.hu Szolgáltatásaink: -Gumiszerelés -Centrírozás -Felni javítás -FutómĂ» javítás és állítás -Olajcsere -Klímatöltés -Keréktárolás -Akkumulátor szerviz Amennyiben a gumiabroncsokhoz keréktárcsát is vásárol úgy a kerékszerelést , centrírozást és a szelepeket díjmentesen biztosítjuk. Ezzel további 6000 Ft-ot spórolhat meg.

VEVŐSZOLGÁLAT: 46/555-484 , 46/303-417 , 30/678-1609

GOODYEAR nyári gumi | MICHELIN nyári gumi | CONTINENTAL nyári gumi | BARUM nyári gumi | BRIDGESTONE nyári gumi | DAYTON nyári gumi | DEBICA nyári gumi | DUNLOP nyári gumi | FALKEN nyári gumi | FIRESTONE nyári gumi | FULDA nyári gumi | HANKOOK nyári gumi | KINGSTAR nyári gumi | KLEBER nyári gumi | KORMORAN nyári gumi | PIRELLI nyári gumi | SAVA nyári gumi | SEMPERIT nyári gumi | YOKOHAMA nyári gumi