» » »

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi autógumi mintázat

Goodyear autógumi gyártó EAGLE  NCT5 mintázata

GOODYEAR EAGLE NCT5 nyári gumi

A Goodyear Eagle NCT 5 környezetbarát abroncs. Az Eagle NCT 5 a legújabb fejlesztés és gyártási technikák előnyeit élvezi az energia és a források felhasználásának a lehető legelőnyösebbé tétele érdekében.

Az újonnan kifejlesztett, szilika alapú futófelület anyagkeverék csökkenti az abroncs futásához szükséges energiamennyiséget. Az elődjéhez képest ezzel az üzemanyag fogyasztása 5%-kal kevesebb, amely jelentősen csökkenti a széndioxid kibocsátást.

Továbbá, az Eagle NCT 5 mintegy 25%-kal hosszabb élettartamú, az érte kifizetett pénzért több kilométert adva Önnek.


Vevőszolgálat: 46/555-484


Autógumi webáruházban kapható Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi méretek

A Goodyear EAGLE NCT5 gumi egy nyárigumi gumiabroncs. Az alább található gumi méret táblázatban azt láthatja, hogy a ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek és mi az ami az oldalunkon keresztül rendelhető. Autógumi webáruházunkban az összes gumi méretből választhat, amelyet kérésre házhoz szállítunk Önnek.

A méretekre kattintva átkerül a(z) Goodyear ilyen méretű gumiabroncsainak az oldalára, ahol nemcsak a EAGLE NCT5 gumi mintázatot fogja megtalálni, hanem a(z) Goodyear gumi gyártó összes abroncs típusát, amelyet gyártanak ebben a méretben és nyárigumi évszakra gyártották.

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

205/45R18

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

205/50R17

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

225/40R18

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

225/45R17

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

225/50R17

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

245/40R18

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

245/45R17

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

255/50R21

Goodyear EAGLE NCT5 nyárigumi

285/45R21
 
 
 
* * *

Goodyear autógumi gyártó logoja

Goodyear autógumi gyártó


GOODYEAR 5-év Garancia ! A Goodyear autógumi márkatörténet: Goodyear Tire & Rubber Company 1898-ban kezdte meg a mĂ»ködését, amikor Frank Seiberling - az egyik sógorától kölcsönkért pénzen - megvásárolta a társaság elsõ üzemét. A gumit és a pamutot a világ másik felérõl kellett szállítani egy olyan tenger (vízi szállítási lehetõség) nélküli városba, amely kizárólag korlátozott vasúti szállítási lehetõséggel rendelkezett. Seiberling a bátor pionírról, Charles Goodyear-rõl nevezte el a társaságot, aki a vulkanizálást fedezte fel. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas-láb kereskedelmi védjegyet is, amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával. A Goodyear mindössze 13 munkással kezdte meg a termelést, termékskálájába a kerékpár- és hintó gumiabroncsok, lópatkó gumipárnák és pókerzsetonok tartoztak. Az elsõ teljes havi üzleti tevékenység után az értékesítés 8.246 USA dollárra rúgott. Az elsõ kerékpár gumiabroncs 1898-as elkészítését követõen, a Goodyear arra törekedett, hogy a világ legnagyobb gumiabroncs társasága legyen, és ezt a címet 1916-ban ki is érdemelte, ekkor a következõ szlogent választotta magának: A Goodyear gumiabroncsokon több ember utazik, mint bármely más típuson. A cég 1926-ra a világ legnagyobb gumiipari társaság lett. Ezek a legendás korai évek határozták meg azt az alaphangot, amely azóta is folyamatosan érezhetõ a társaság- és a megrendelõivel kialakított kapcsolat minden aspektusán. Amikor manapság végignézzük a globális Goodyear márkát - annak több ezer áttörésnek számító ötletével, innovációjával, új találmányával, kiváló minõségĂ» termékével és áttörést jelentõ fejlesztésével - a társaság alapítóinak merész, újító és józanul gondolkodó jellemét láthatjuk magunk elõtt. Manapság a Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncs társasága, hat kontinensen van jelen, éves értékesítéseinek értéke meghaladja a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear márkájú gumiabroncsokon kívül, a társaság több más, jól ismert és elfogadott márkát is gyárt, ezek a Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava és Debica. A cég nem gumiabronccsal foglalkozó egységei a különbözõ gépjármĂ»- és ipari piacokat látják el gumitermékekkel és polimerekkel. Goodyear autógumi forgalmazók: TYRE-TRANS KFT POINT S Abroncsszerviz 3516 Miskolc, Pesti u.100 Tel:46/555-484 Internetes Vevõszolgálat: 9-17-ig. Tel: 46/555-484, 46/303-417, Email: tyretrans@autogumibolt.hu Szolgáltatásaink: -Gumiszerelés -Centrírozás -Felni javítás -FutómĂ» javítás és állítás -Olajcsere -Klímatöltés -Keréktárolás -Akkumulátor szerviz Amennyiben a gumiabroncsokhoz keréktárcsát is vásárol úgy a kerékszerelést , centrírozást és a szelepeket díjmentesen biztosítjuk. Ezzel további 6000 Ft-ot spórolhat meg.

VEVŐSZOLGÁLAT: 46/555-484 , 46/303-417 , 30/678-1609

GOODYEAR nyári gumi | MICHELIN nyári gumi | CONTINENTAL nyári gumi | BARUM nyári gumi | BRIDGESTONE nyári gumi | DAYTON nyári gumi | DEBICA nyári gumi | DUNLOP nyári gumi | FALKEN nyári gumi | FIRESTONE nyári gumi | FULDA nyári gumi | HANKOOK nyári gumi | KINGSTAR nyári gumi | KLEBER nyári gumi | KORMORAN nyári gumi | PIRELLI nyári gumi | SAVA nyári gumi | SEMPERIT nyári gumi | YOKOHAMA nyári gumi